sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Magento programiranje za najboljše spletne prodajalne

Kadar se odločite za prodajalno na spletu, je v osnovi potrebna dobra platforma, ki vam bo omogočila kar najbolj enostavno in kar najbolj pregledno poslovanje. Večina »resnih« spletnih prodajaln se zaradi tega odloči za magento trgovino – magento programiranje je namreč izjemno napredno in se ves čas razvija, trgovine lahko uporabljajo vedno nove module in rešitve, težave se sproti odpravljajo, koliko izdelkov boste ponudili na vaših virtualnih policah pa vam nihče ne omejuje. Če poskrbite za kakovostno in zmogljivo gostovanje, imate lahko v svoji ponudbi tudi na tisoče izdelkov, pa bo kljub temu vse urejeno in pri delu ne bo nobene zmede.izdelava-spletnih-trgovinMagento spletne trgovine sicer temeljijo na odprtokodnem sistemu, za njihov zagon pa je gotovo potreben dober mojster za magento programiranje, ki vam bo znal svetovati in pomagati pri izbiri modulov, hkrati pa bo tudi natančno vedel, s čim vse je potrebno vašo spletno trgovino povezati – na primer z računovodskim programom, programom za oglaševanje, za razpošiljanje elektronskih novičk ter podobno. Če ste na področju spleta bolj kot ne laik, vam bo najem mojstra prišel še kako prav, saj se vam lahko hitro zgodi, da bo izdelava spletne trgovine za vas prevelik zalogaj oziroma se vam bo zdela preveč komplicirana glede na vaše pomanjkanje izkušenj.
Magento programiranje ima zaradi odprte kode še eno prednost – ne le, da vaš magento IT mojster poskrbi za sprotno odpravljanje napak in pomoč, temveč vam lahko tudi »iz nič« programira modul, ki je povsem drugačen od klasičnih. Tako lahko postane vaša trgovina še boljša, saj se lahko dejansko prilagaja vašim specifičnim potrebam in omogoča tudi vključevanje tistih inovativnih zamisli, ki so povsem vaše in namenjene zgolj vašemu poslu.

Kako se torej lotiti izbire platforme in kako poteka izdelava spletnih trgovin (www.edsolution.si)? Razmislite o tem, kakšno spletno trgovino želite – najbolje, da med seboj primerjate nekaj različnih že obstoječih spletnih prodajaln ter si zabeležite vse tisto, kar vam je pri njih všeč, in kar vam ni. Poleg funkcij, ki jih omogočajo in jih želite tudi sami, pripravite še spisek vsega ostalega, kar si v svoji prodajalni želite, pa pri obstoječih morda še niste opazili. In nato se obrnite na podjetja, ki ponujajo magento programiranje, da se seznanite z različnimi ponudbami za izvedbo. Nikar ne glejte zgolj na ceno – tudi izkušnje ter angažiranost so pomembne!

Članki iz iste kategorije: