četrtek, 11 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Moda in lepota

Hlače za prosti čas pa tudi za formalne priložnosti

Hlače za prosti čas pa tudi za formalne priložnosti

Moda in lepota
Na sam izgled, udobje in počutje ne nazadnje vpliva tudi material, iz katerega so hlače izdelane. Ta je lahko raztegljiv, manj raztegljiv ali neraztegljiv. Izbira je odvisna od želja posameznice. Najpomembneje je, da je material dovolj kakovosten in da se v njem dobro počutijo. Vsekakor se materiali prilagajajo tudi glede na to, čemu je takšen kos oblačila namenjen. Če se uporablja za prosti čas ali za katero od športnih aktivnosti, je izdelan iz povsem drugačnih materialov kot na primer hlače za ples, za službo in druge bolj formalne priložnosti. (več …)
Zaščitna oprema za delavce na nevarnih delovnih mestih

Zaščitna oprema za delavce na nevarnih delovnih mestih

Moda in lepota
Delo v nevarnih okoljih je lahko izredno stresno za vse delavce. Zato je toliko bolj pomembno, da poskrbimo za njih s primernimi delovnimi oblačili, ki jim nudijo zaščito pred različnimi nevarnostmi. Različne organizacije za varnost in delavski sindikati vedno posodabljajo svoja pravila za zaščito delavcev v rizičnih okoljih. Temu je tako, saj delo v vsaki industriji predstavlja različne nevarnost, ki so opazne in neopazne. Primerni čevlji, rokavice, kombinezon, čelada in druga oprema zaščiti uporabnika pred poškodbami, ki jih lahko povzroči nenadna okvara strojne opreme, kemikalije, električni elementi, zmrzal, vročina ipd. (več …)
Učinkovito konturiranje glede na obliko obraza

Učinkovito konturiranje glede na obliko obraza

Moda in lepota
Blagovna znamka Revolution na trg postavlja številne izdelke. A dobre poznavalke kozmetičnih izdelkov zagotovo vedo, kateri izdelki priljubljene svetovno priznane blagovne znamke se najdejo na samem vrhu top finalistov. To so zagotovo pudri, ki jih lahko najdemo v številnih možnih vrstah, oblikah pa tudi odtenkih. Znamka je izjemno poznana tudi po izdelkih za nego in ličenje ust. Na voljo so številne različice šmink, glosov in drugih izdelkov, ki so na ustih odlično obstojni. Ne nazadnje pa je Revolution svojo priljubljenost pridobil tudi z vrhunsko zasnovanimi maskarami za oči. (več …)
Najmoderneje zasnovane teniske

Najmoderneje zasnovane teniske

Moda in lepota
Na kaj vse jih lahko kombiniramo? Odgovor je preprost – kakor želimo. Dejstvo je, da teniske niso poslovna obutev ali superge in niti ne profesionalni športni čevlji, temveč obutev za prosti čas, športne narave. Preprosto rečeno predstavljajo eleganco in športni videz v enem, njihov namen pa je zagotoviti udobje in občutek lahkih nog tudi po napornem dnevu na nogah. (več …)
Ženske majice za različne namene

Ženske majice za različne namene

Moda in lepota
Pod pojmom ženske majice imamo pred seboj različne kose vrhnjih oblačil. Lahko gre za športno zasnovana oblačila, po drugi strani pa so lahko majice za ženske kreirane elegantneje in kot takšne namenjene poslovnim sestankom ali bolj slavnostnim dogodkom. Majicam so lahko opremljene s številnimi dodatki, na primer naborki, kar jih naredi še bolj posebne in zanimive. (več …)
Enostavno ličenje s kozmetiko Wibo za vsak dan

Enostavno ličenje s kozmetiko Wibo za vsak dan

Moda in lepota
Za večjo obstojnost makeupa poskrbite z uporabo Wibo podlage za obraz in oči. podlaga vsebuje bogat serum, ki kožo nahrani, vlaži in zaščiti. To je posebej pomembno, če nosite ličila na koži cel dan. Podlago za obraz in oči kozmetike Wibo nanesite na očiščeno kožo tik pred ličenjem. Serum je bogat z antioksidanti, vitaminom C in zaviralci staranja kože. (več …)
Ugodna spletna ponudba vrhunskih NYX ličil

Ugodna spletna ponudba vrhunskih NYX ličil

Moda in lepota
Med pestro ponudbo izdelkov NYX boste naleteli na prav posebno učinkovito podlago za make up. Izdelek boste našli pod imenom NYX Professional Makeup Bare With Me Hydrating Jelly Primer.  Navdušile vas bodo zlasti lastnosti izdelka. Ključne prednosti podlage za make up so povečanje odpornosti ličenja, popolna priprava kože na nanos make upa, mehčanje, zapolnjevanje por in ne nazadnje še vrhunska zaščita kože. Pri nanašanju izdelka pazite na to, da ga boste nanašali povsem enakomerno in da ga boste temeljito raznesli po ustreznih predelih. Šele nato sledi nanašanje make upa. (več …)
Nošnja ročne ure v dobi digitalnih naprav

Nošnja ročne ure v dobi digitalnih naprav

Moda in lepota
Ročna ura nam zagotovi boljše zavedanje trenutnega časa Glavna funkcija vsake ročne ure je prikaz točnega časa. Dandanes pa je to zelo pomembno, saj je moderno življenje polno raznih opravil. Ta pa zahtevajo točno zavedanje trenutne ure v dnevu. Poleg tega pa je vedno več poklicev, kjer je nošenje ure zelo pomembno. Nekateri izmed teh poklicev pa so: (več …)