petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Učinkovito konturiranje glede na obliko obraza

Blagovna znamka Revolution na trg postavlja številne izdelke. A dobre poznavalke kozmetičnih izdelkov zagotovo vedo, kateri izdelki priljubljene svetovno priznane blagovne znamke se najdejo na samem vrhu top finalistov. To so zagotovo pudri, ki jih lahko najdemo v številnih možnih vrstah, oblikah pa tudi odtenkih.

Znamka je izjemno poznana tudi po izdelkih za nego in ličenje ust. Na voljo so številne različice šmink, glosov in drugih izdelkov, ki so na ustih odlično obstojni. Ne nazadnje pa je Revolution svojo priljubljenost pridobil tudi z vrhunsko zasnovanimi maskarami za oči.

Hranilna podlaga in serum za obraz Wibo

Še ena ob bolj priljubljenih in uveljavljenih kozmetičnih blagovnih znamk je znamka Wibo. Poznana je po številnih kakovostnih ter cenovno dostopnih izdelkih. Te lahko nakupujete v specializiranih prodajalnah, tudi na spletu.

Wibo hranilna podlaga
Wibo hranilna podlaga za obraz in ustnice

V tem hipu je eden od najbolje prodajanih Wibo izdelkov zagotovo hranilna podloga ter serum za obraz. Gre namreč za odličen izdelek 2 v 1.

Bogata formula za vsakodnevno nego kože

Wibo hranilna podloga in serum za obraz je izdelek, ki je mamljiv že na prvi pogled. Tudi sicer gre za vrhunski izdelek z bogato formulo za vsakodnevno nego kože. Kožo dobro ščiti pred vplivom zunanjih dejavnikov, tudi tistih manj ugodnih. Obenem koži omogoča vlaženje pred nanosom ličil.

Video: Odstranjevanje ličil in nega kože |Skincare routine

Koža je po uporabi izdelka videti povsem zdrava pa tudi sveža. Dobro se obnese tudi na ustnicah, še posebej kot podlaga za mat šminke.

Serum z izvlečkom acai jagode

Serum Wibo vključuje izvleček acai jagode, goji jagode ter izvleček brusnice. Vsi omenjene sestavine so vsem dobro poznane kot antioksidanti ter zaviralci staranja kože. Serum vsebuje tudi vitamin C, ki dobro vpliva na stanje tonusa kože.

Članki iz iste kategorije: