sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Revolucionarna kozmetična linija ličil blagovne znamke Revolution

Njihova kozmetika sloni na konceptu prilagajanja, saj proizvajajo ličila ne glede na spol, etnično pripadnost, starost, proračun ali lokacijo. Prav zato želijo svoja ličila približati vsem, ki skrbijo za svojo kožo in zunanji videz.

Veliko prednost predstavlja tudi zavezanost kozmetične hiše Revolution, da se v razvoju in proizvajanju svojih izdelkov ne bo posluževala testiranj na živih živalih. Prav zato je njihova kozmetična linija veganska, pri čemer skrbijo tudi za kakovostne sestavine, ki ne dražijo kože.

Ličila za poudarjanje naravnega tena kože

Revolution

Kozmetična linija Revolution izdelkov za obraz ponuja široko paleto različnih izdelkov, ki koži pomagajo poudariti naravni ten, jo osvetliti ali potemniti, tam kjer je to potrebno. Ti izdelki pomagajo koži na obrazu zakriti določene nepravilnosti, a na drugi strani poudariti lepe obrazne poteze. Ličila so na voljo v različnih naravnih odtenkih, zato se prilagajajo različnim tenom kože.

V kozmetični liniji lahko najdemo tekoče podlage za obraz, ki so na voljo v različnih kožnih odtenkih, pri tem pa skrbijo tudi za ustrezno zaščito pred soncem.

Kozmetika Nabla vključuje ličila in senčila za oči, različne pudre, rdečila in še marsikaj drugega. Več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo.

Članki iz iste kategorije: