petek, 7 oktobraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Podjetje Nabla skrbi za vaš videz

Kvalitetna ličila, ki so dostopna vsem in so narejena iz naravnih sestavin, so sanje vsake moderne ženske. Italijansko podjetje Nabla vsebuje vse te kvalitete in je izredno popularno po vsem svetu. Njihova filozofija temelji na iskrenosti, varni uporabi in visoki kvaliteti. Njihova ličila temeljijo na skrbnih in večletnih znanstvenih raziskavah, ki so namenjena varni uporabi in izjemni obstojnosti. Poglejmo si nekaj produktov in prednosti uporabe proizvodov podjetja Nabla.

Paleta senčil Nabla
Nabla paleta senčil

Veganski proizvodi

Skrbni proizvajalci ličil vedno uporabljajo veganske proizvode. Tako se zaščiti živali in zdravje ljudi, saj so ličila povsem varna za uporabo. Velikokrat imajo tudi pozitivne učinke na koži, ko so:

 • Hidracija kože
 • Vpijanje vitaminov in olje, ki so v ličilih
 • Zaščita pred soncem in onesnaženim zrakom

Preprečevanje krutosti

Nabla v svojih proizvodih vsebuje mnoge lastnosti, ki skrbijo za zdravje kože in odličen videz. Pridobitev certifikata za preprečevanja krutosti, ki ga ima podjetje Nabla zagotavlja, da so vsi produkti narejeni iz naravnih sestavin in niso testirani na živalih. Poleg tega pa pri podjetju Nable prisegajo na zaščito okolja in živali, saj:

 • Ne testirajo ličil na živalih pred ali po proizvodnji
 • Ne kupujejo uslug drugih raziskovalnih podjetij, ki opravljajo raziskave na živalih
 • Ne prodajajo državam, kjer je zakonsko predpisano, da morajo vsa ličila prvo biti testirana na živalih
 • Uporabljajo naravne sestavine, ki zagotavljajo zdravo uporabo na vsaki koži
 • Ne ustvarjajo umetnih produktov, ki lahko škodijo naravi in ljudem

Vrhunska ličila za oči

Nabla proizvaja širok spekter različnih izdelkov za olepšavo oči. Ličila za oči so morda trenutno najbolj priljubljena od vse ponudbe. Nekatera izmed najbolj popularnih senčil so:

 • Nabla Cosmetics Dreamy Eyeshadow Palette

  Odlično ličilo, če želimo doseči izgled ravnovesja med eleganco in fantazijskem videzom. Atraktivna škatlica senčil za oči vsebuje 12 različnih odtenkov v 3 različnih teksturah, ki so idealna kombinacija za ustvarjanje modernega in bolj zapeljivega videza oči.
 • Nabla Cutie Palettes Nude

  Za ustvarjanje unikatne osebnosti, Cutie palettes vsebuje kombinacijo živahnih in toplih barv vesolja. Tako lahko ustvarjamo videz živahnega in misterioznega značaja naših oči.
 • Nabča Secret Eyeshadow

  Ličilo za oči, ki je polno skrivnosti. Z njem lahko ustvarimo magneten, prefinjen in drzen videz oči, ki je popolnoma unikaten. Celoten paket se nahaja v škatlici, ki sestoji iz več dimenzijskih okrasov rož, ki so okrašene s kovinskimi kapljicami žada. Posebnost tega senčila za oči so nove formule, ki so: Super Matte, Fluid Metal, Crystal ter Satin. Obenem pa lahko najdemo dve novi teksturi. Ti sta Diamond, ki je narejen za povečanje moči duokromnega in kristalinega videza, ter Velvet s katerim dosežemo izjemne globine temnim in intenzivnim odtenkom.

Oskrba obraza 

Podjetje Nabla ima odlične rešitve za obraz. Ličila, ki jih proizvajajo so narejena tako, da ne ustvarjajo občutka teže. Narejena so z najnovejšimi formulami, ki so neškodljive za človeško kožo in naravo.  Tako imamo na voljo:

 • Fundacije
 • Korektorje
 • Pudre
 • Rdečila
 • Osvetljevalci

Vsi produkti za oskrbo obraza so narejeni s posebnimi formulami, ki zagotavljajo, da jih ne čutimo na obrazu. Lahko bi rekli, da delujejo kot druga koža. Vsa ličila in dodatki pa imajo prednost, da so znanstveno preizkušeni, da delujejo drug z drugim. 

Make up za ustnice

Podjetje Nabla je poželo veliko uspeha z lansiranjem Matte Lip kolekcije šmink. V omenjeni kolekciji ličil lahko najdemo mnogo novih odtenkov, ki uporabljajo inovativne teksture. Prednost nove kolekcije je v tem, da ima vsaka šminka svoj mat izgled.

Kremasti highlighter Nabla
Nabla kremasti highlighter – Glowy Skin Illuminante – Nude Job

Med kolekcijo bomo našli tudi Nabla tekočo šminko, ki uporablja posebno formulo za visoko pigmentacijo. Obenem so tudi neprozorne in imajo zelo dober obstoj na ustnicah. Res je, da potrebujejo malo dalj časa, da se posušijo in postanejo obstojne, če jih primerjamo z navadnimi šminkami. Prednost pa je ta, da vsebujejo karitejevo maslo, ki je izredno koristno za obnovitev kože. Nabla šminke so 100% veganskega izvora in imajo izredno prijeten vonj.

Denude kolekcija ličil

Nabla nas vsako leto preseneti z izdajo nove kolekcije ličil za poletje. V njej lahko najdemo veliko izbiro lepotnih pripomočkov za ustnice, oči in obraz, ki so narejene, da ustvarimo popolni poletni videz. Denude kolekcija je ročno izbrana s strani strokovnjakov iz podjetja Nabla.

Za celovito ponudbo, pomoč strokovnjakov ličenja in še več priporočamo obisk spletne strani www.pinkpanda.hr. Na spletni strani bomo našli veliko ličil veganske narave, akcijskih ponudb in najbolj popularnih znamk ličil.

Članki iz iste kategorije: