sobota, 31 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Razno

Da vam telefon ne bo padel na tla …

Da vam telefon ne bo padel na tla …

Razno
Če kupujete nosilec za telefon za avto, potem imate na voljo več možnosti. Včasih so bili večinoma v uporabi predvsem tisti modeli, ki se pritrdijo na vetrobransko oziroma prednje steklo, danes pa so na razpolago tudi različne druge variante. Zdi se, da proizvajalci kar tekmujejo, kateri vam bo ponudil bolj inovativno možnost in izdelal nosilec za telefon, ki vam po pisan na kožo. (več …)
Transportni voziček za prevažanje težjega tovora

Transportni voziček za prevažanje težjega tovora

Razno
Človek se mora pri svojem delu zanašati tudi na najrazličnejše naprave in pripomočke, ki mu omogočajo, da je delo narejeno hitreje in lažje. Pri tem imamo v mislih številne naprave, ki so danes dostopne na trgu in ki se ponašajo tudi z dovolj nizko ceno. Za prevažanje težjega tovora tako na primer uporabljamo transportni voziček, ki nam delo olajša v veliki meri. Zanj je značilno, da lahko marsikaj prenese, toda le če je narejen iz dovolj kakovostnih in trpežnih materialov. V nadaljevanju je pomembno tudi to, da je konstrukcija vozička za transport trdno zvarjena in da transportni voziček vsebuje kolesa, ki bodo zlahka premikali še tako težko breme. (več …)
Presenečenje za praznik ljubezni

Presenečenje za praznik ljubezni

Razno
Darilo za valentinovo je lepo ne le prejeti, ampak tudi podariti. Zakaj ne bi na ta dan koga presenetili s čim lepim? Pri tem se nikar ne omejujte le na svoje najbližje, saj darilo rad prejme prav vsak. Izkažite ljubezen vsem, ki jih imate radi, pa naj si bodo to vaši partnerji ali partnerke, družina, otroci, starši, drugi sorodniki ali prijatelji. Valentinovo namreč ni le dan zaljubljencev, ampak praznik ljubezni. Ljubezni pa je več vrst, saj imamo radi tudi prijatelje, sorodnike, sosede in še koga. (več …)
Darila za 50 let- abraham

Darila za 50 let- abraham

Razno
Kaj kupiti nekomu, ki že ima vse? Kako izbrati idealno darilo za Abrahama? Visoka obletnica, kot je Abraham zahteva pozorno in natančno izbrano darilo. Ne obremenjujte se z iskanjem darila po klasičnih trgovinah. Nakup opravite raje prek spleta. (več …)
Nagrobni spomeniki različnega materiala

Nagrobni spomeniki različnega materiala

Razno
Nagrobni spomeniki so namenjeni predvsem za spomin preminulim, da jim uredimo prostor, kjer bodo lahko večno v miru počivali. Kako bo grob narejen in kakšen bo na njem napis, je čisto odvisno od vsakega posameznika. Izdelovalci nagrobnikov vedno upoštevajo želje strank in nagrobni spomenik uredijo natančno tako kot jim je bilo naročeno. Ko vi podate želje in izdelovalci podajo nasvete, se skupaj izvede skica in naredi načrt kako naj bo nagrobni spomenik sploh izgledal. (več …)
Nakup daril za najstnika

Nakup daril za najstnika

Razno
Najstnik je nekako starejši otrok, ki pa še vedno ni povsem odrasla oseba. Včasih bolj, včasih manj, saj vemo kako različni smo si ljudje, četudi odraščamo v podobnih ali celo v istem okolju. A vendar pravijo, da ni nič težjega, kot kupiti darila za 18. rojstni dan. Morda je temu res tako, pa vendar vam bom v nadaljevanju poskusil ponuditi kar nekaj dobrih idej. (več …)
Butična piva Pelicon

Butična piva Pelicon

Razno
Slovenija je od nekdaj dežela ljubiteljev piva, pa čeprav se morda ne moremo primerjati z Belgijo ali Nemčijo, kjer so pivovarne nekoč rasle kot gobe po dežju. Predvsem v času po osamosvojitvi smo jih nekaj dočakali tudi pri nas – a zaenkrat ostajajo majhne, z majhnimi količinami proizvodov, in zato bolj kot ne rezervirane za poznavalce. (več …)
Tekstilne snežne verige imajo številne prednosti

Tekstilne snežne verige imajo številne prednosti

Razno
Na trgu najdemo poleg jeklenih tudi tekstilne snežne verige, ki so izdelane iz visoko tehnološkega materiala in so namenjene izključno za zimske razmere na cestišču. Prednost tekstilne snežne verige je v tem, da posebna tkanina, iz katere so izdelane verige, ne more poškodovati kovinskih delov, kar pomeni, da ščiti tudi alu platišča in ostale mehanske dele. (več …)