četrtek, 29 februarjaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kakovostna hrana za pse vseh pasem

Izdelava hladno stiskane hrane za pse je dokaj preprosta. Pogoj je ta, da se uporabijo samo sveže sestavine, ki jim ni bila dodana kemija. Mesu, zelenjavi, sadju in drugim sestavinam se doda hladna voda. Nato pa se vse skuha pri nizkih temperaturah. S tem se ohrani hranilna vrednost hrane, saj je izguba mineralov in vitaminov minimalna. Obenem pa se uničijo vse škodljive bakterije pri procesu kuhanja. Nato pa se hrano stisne v željeno obliko, kot je pločevinka ali kaj drugega.

Hladno stiskana hrana za pse
Hladno stiskana hrana za pse ne nabrekne v želodcu

Klasična hrana za domače živali se kuha pri izredno visokih temperaturah in pritiskih, kar jo skoraj popolnoma uniči. To povzroči, da se hrana tudi razširi, kar ji poveča volumen. Naši kužki pa jo težje prebavijo, saj je veliko trša od hladno stiskane vrste.

Kakovostna hrana za pasje mladiče je izredno pomembna

Vsi mali kužki potrebujejo veliko gibanja in kakovostno prehrano, da se pravilno razvijejo. Nekatere pasme so bolj občutljive od drugih, vendar vse potrebujejo hrano za pasje mladiče, ki je polna hranilnih snovi. Izbira hladno stiskane hrane bo zagotovila, da bo naš hišni ljubljenček razvil močne kosti, mišice, imunski sistem ipd.

Video: Kako nahraniti in kako izbrati najboljšo hrano za pasje mladičke

Razne raziskave so pokazale izredno zanimive rezultate, kar se tiče učinka naravne hrane na pse, ki jo lahko kupite v spletni trgovini s pasjo hrano Kosmatinčki. Raziskovalci so prišli do zaključka, da so veliko bolj zdravi in se tudi bolj razvijejo, če uživajo čim bolj naravno meso ter druge dodatke.

Hladno stiskana hrana ohrani bogat okus

Psi nam ne znajo povedati, kako zelo uživajo v dobrem obroku. Njihove brbončice pa bodo oboževale bogat okus hladno stiskane hrane. Pri njeni pripravi se izgubi samo nekaj procentov njene vsebine.

Članki iz iste kategorije: