torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Insekti

Muhe, komarji in drugi insekti – vse kar nam kvari prijetne poletne trenutke na prostem in tudi v prostorih. Previdnost moramo posvetiti tudi pripravi hrane, ki je ne smemo predolgo puščati na pultu ali odprtih prostorih, kajti s tem privabljamo le še dodatne insekte. V toplejših mesecih se insekti močno razmnožijo, zato lahko kmalu predstavljajo veliko večjo težavo, kot si sploh lahko predstavljate. S pravočasnim zatiranjem lahko preprečimo njihovo ogrožanje, pogosto pa problem opazimo šele takrat, ko je njihova količina že zelo moteča.

Restavracije, kuhinje in drugi prostori kjer se pripravlja hrana, morajo biti čisti ter zagotavljati ustrezne higienske pogoje za pripravo hrane. Muhe na svojem telesu prenašajo številne bakterije, zato nikakor ne smemo dopustiti, da bi prišle v stik s hrano. Ob nepazljivosti lahko okužena hrana pride do vašega gosta, kar lahko povzroči neprijetne posledice v najslabšem primeru pa celo zastrupitev s hrano. Nezadovoljstvo in izgubljanje strank ni želja nobenega gostinca, seveda pa za ustrezno zaščito lahko poskrbimo tudi v lastnem domu.

Piki komarjev so lahko precej boleči in posebno neprijetni za otroke. Z aparati za uničevanje insektov INSEKTI-STOP se lahko ustrezno zaščitimo in poskrbimo, da v našem okolju ne bo insektov, ki bi ogrožali naše zdravje. Njihova uporaba je preprosta in ob pravilni namestitvi poskrbijo za maksimalno zaščito pred škodljivimi insekti.

Članki iz iste kategorije: