petek, 27 januarjaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Preprosta in hitra montaža avtomobilskih senčnikov

Prednosti temnenja vozil s senčniki 

Temnenje stekel s senčniki prinaša izjemne prednosti. Zaradi tovrstnega temnenja svojega vozila ne boste potrebovali homologacije, udobje med samo vožnjo je bistveno večje. Še posebej je to koristno, če v vozilu pogosto prevažate otroke ali hišne ljubljenčke. 

Senčniki vozilo in vse, ki so prisotni v njem, odlično zaščitijo pred UV žarki ter vročino. Zmanjšujejo delovanje klime tudi do 20 %. Prav tako so izvrstna zaščita pred insekti. Preprečujejo pa tudi poglede radovednežev v vaše vozilo. 

Senčniki za temnenje vozila so lahko narejeno po meri. Tudi pri odprtih oknih ostanejo na svojem mestu in opravljajo svojo funkcijo. Zatemnitev vozila s senčniki na odličen način preprečujejo bobnenje pri odprtih zadnjih oknih. 

Zatemnitev avta ugodno vpliva na porabo goriva 

Zatemnitev avto stekla s senčniki ugodno vpliva tudi na porabo goriva. Kakovostno temnenje stekel omogoča zmanjševanje delovanja klime za kar petino oziroma 20 %. To zelo dobro vpliva na vse potnike v vozilu, obenem pa boste z uporabo kakovostnih senčnikov za zatemnitev porabili bistveno manj goriva, kot bi ga sicer. 

Zatemnitev vozila s senčniki omogoča vožnjo z odprtimi okni. Senčniki pri tem še vedno ostajajo na svojem mestu in odlično opravljajo svoje delo, na primer preprečujejo bobnenje vetra v vozilo. Ker senčniki zatemnijo stekla z zunanje strani, tako odlično preprečujejo vse radovedne poglede. Na takšen način omogočajo tudi večjo varnost. 

Senčniki v vlogi komarnikov 

Senčniki v času odprtih oken služijo tudi kot komarniki. Nadležnemu mrčesu namreč preprečujejo kakršne koli vstop v vozilo. V vozilu vam v času uporabe senčnikov ne bodo delale družbe muhe, ose, komarji in vse ostale nadloge. 

Članki iz iste kategorije: