torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Avto tepihi obnoreli svet

Avto tepihi so v zadnjih nekaj letih popolnoma obnoreli svet, saj nudijo notranjosti vozila čistočo in tudi lepši videz. Lepo je pogledati v vozilo in v njem videti gumi tepihe, ki dajejo vozilu eleganten in čist videz. Najpomembneje pa je to, da vaše vozilo v notranjosti popolnoma zaščitijo pred umazanijo, mokroto in konec koncu tudi korozijo. Avto tepihi so vam na voljo v različnih trgovinah, kjer prodajajo opremo za vozila, lahko pa jih tudi naročite preko spleta.
gumijaste-avto-preproge
Pomembno je le da navedete tip vašega vozila, saj vam drugače ne bodo ustrezali. Od vsega najbolj priljubljeni pa so avto tepihi v vašem prtljažniku, kjer vozite zelo veliko različnih izdelkov in lahko hitro pride do umazanije, trdovratnih madežev in tudi do razlitja vode ali maščobnih tekočin.

gumi-preproge

Kateri avto tepihi so najboljši?

Za vaše vozilo so vam na voljo tekstilni in avto gumi tepihi, ki se med seboj kar precej razlikujejo. Njihova skupna točka je le to, da ščitijo vaše vozilo. Za tekstilne avto tepihe se odloča vse manj voznikov, ker jih je precej težje očistiti, kot pa gumijaste tepihe, ki so izredno enostavni za čiščenje. Za čiščenje tekstilnih tepihov boste potrebovali sesalec, saj umazanija, kot so pesek, žagovina in drugi drobni delci zaide globlje v notranjost tepiha in je zato čiščenje zahtevnejše. Pri gumi avto tepihih pa potrebujete le vodo, ki bo iz tepiha sprala vso umazanijo. V primeru, da se vam med vožnjo po vozilu razlije tekočina, bodo gumi tepihi vso mokroto zadržali, saj imajo dovolj visok rob in jo boste brez težav odstranili, tekstilni tepihi pa tekočine ne zadržijo, poleg tega pa jih bo še težje očistiti, če se vam polije kakšna tekočina, kot je olje.

Gumijasti avto tepihi

Gumijasti avto tepihi so narejeni natančno po merah vozil in nudijo najboljšo zaščito, saj z svojimi visokimi robovi onemogočijo razlitje tekočin po vašem vozilu. Preprečujejo tudi nastanek korozije ali raznašanje umazanije naokoli. So izdelani iz izredno človeku prijaznega materiala, prijetnega vonja in neškodljivih primesi. Na spodnji strani imajo originalne pritrdilne čepe, ki onemogočijo da bi se vam avto tepihi premikali pod nogami med vožnjo zašli pod vaše stopalke. Tako preprečijo kakršno koli nezgodo, ki bi škodovala vam in drugim udeležencem v prometu.

Članki iz iste kategorije: