sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Gumi tepihi za avto se posebej dobro izkažejo pozimi

Avto tepihi so lahko izdelani iz najrazličnejših vrst materialov, a nimajo vsi enakih prednosti oziroma slabosti. Med najbolj priljubljenimi so gumijasti avto tepihi, saj so za vzdrževanje v primerjavi z drugimi vrstami bistveno lažji in hitrejši.

Še posebej dobro pa se gumi tepihi izkažejo v zimskem času. Tedaj je namreč bistveno več možnosti, da bomo v avtomobil prinesli kaj mokrega in umazanega. Četudi se to zgodi, mokrota in umazanija ostaneta na preprogi, vse dokler je ne očistimo.

Čiščenje avto preprog iz gume pa je več kot preprosto. Večinoma je že dovolj, da jih skrtačimo in operemo s čisto vodo. Sušenje je hitro, namestitev nazaj v avto pa več kot preprosta.

Prednosti gumijastih avto tepihov po meri

Precej pogosto se pripeti, da na trgu nikakor ne zmoremo najti primerne opreme za svoje vozilo. Ko na primer zbiramo tepihe za avto, nam ne ustreza material, velikost, vzorec in še kaj bi se našlo. V tem primeru je najbolje, da najdemo in se obrnemo na podjetje, ki ponuja izdelovanje preprog za avto po meri.

Gumijasti avto tepihi
Uživajte v popolnem prileganju in vrhunski zaščiti z gumijasti avto tepihi po meri

Kako zaščititi prtljažni del avta?

Tepihi se v avto nameščajo na za to odmerjena mesta. Seveda pa je enako potrebno zaščititi še zadnji del avta oziroma prtljažni del. V njem pogosto prevažamo hišne ljubljenčke in še veliko drugih predmetov oziroma opreme. Če prtljažnika avta torej primerno ne zaščitimo, se ta lahko hitro poškoduje, posledično pa zaradi tega lahko vozilo celo izgubi na svoji ceni.

Gumi korito za prtljažnik

Medtem ko so tepihi za avto namenjeni prednjemu delu notranjosti avta, pa lahko v prtljažni prostor jeklenega konjička namestimo posebno prtljažno korito. To je praviloma izdelano iz gume in vsebuje posebne robove, ki površino še bolj zaščitijo pred umazanijo in tekočinami.

Tudi gumijasto korito za prtljažni prostor je lahko izdelano po merah vašega avtomobila.

Članki iz iste kategorije: