torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Olajšajmo si čiščenje avtomobila

Največja prednost, ki jo imajo gumijasti tepihi za avto je njihova izredna vzdržljivost. Brez težav jih lahko uporabljamo tudi več let, saj so zelo odporni na fizično obrabo. Namestimo jih lahko brez posebnih orodij in predpriprav. Nudijo pa nam odlično zaščito pred raznovrstno umazanijo.

Gumijasti tepihi za avto Gledring po meri vozila

Strokovnjaki priporočajo uporabo gumijastih preprog za avto po meri skozi celo leto. Najbolj pa so uporabne v zimskem času, saj je na cesti in ozračju veliko vlage, ki jo vede ali nevede neprestano prinašamo v vozilo. Tovarniške preproge so zelo osnovne in nudijo omejeno zaščito pred velikimi količinami vlage. Sčasoma ta prodre do kovine na tleh vozila. Tam pa povzroči oksidacijo kovine, kar povzroči rjo in druge poškodbe.

Veliko lahko storimo, če si omislimo gumijaste tepihe za avto, saj so ugodni za nakup in na voljo za avte, SUV-e, kombije, tovorna vozila ipd. Nudijo odlično zaščito tal nožnega predela spredaj in zadaj v vozilu. Narejeni so tako, da jih je mogoče hitro očistiti z vodo ali milnico. 

Tekstilni tepihi nudijo zadovoljivo zaščito

Nekateri vozniki želijo, da zaščitni tepihi služijo tudi kot estetski dodatek v kabini vozila. Za to nalogo so najboljši tekstilni tepihi, ki so na izgled izredno privlačni. Na voljo so v številnih barvah, postavitvah, z vgrajenimi vzorci in drugih lastnostih. Našemu vozilu dodajo kanček prestiža, ki izboljša občutek vožnje.

Tekstilne preproge za avto
Tekstilne preproge za avto po meri dodajo malenkost prestiža našemu vozilu

Vsi tekstilni tepihi nam nudijo zelo podoben nivo zaščito, če jih primerjamo z gumijastimi. So tudi vzdržljivi na obrabo čevljev in druge mehanične poškodbe. Čiščenje je priporočeno bolj pogosto, saj se lahko razvijejo neprijetne vonjave v tepihu, če se dalj časa na njem nabira vlaga in umazanija.

Članki iz iste kategorije: