Kazalo:
Najem gostinske opreme je idealna rešitev za nova podjetja
Zagon in oprema bara, restavracije v hotelu, menze in drugih jedilnih obratov nas vedno drago stane. Poleg stroškov prenove je potrebno tudi misliti na plače osebja, nabavne cene hrane in pijače, nakup čistil ipd. Velik del teh stroškov se lahko znebimo, če najamemo gostinsko opremo, ki jo potrebujemo. Tako bomo lahko pričeli koristiti vrhunske pečice, pomivalne stroje, dehidratorje hrane in drugo opremo, ki si jo drugače ne bi mogli privoščiti.
Nizki začetki stroški obratovanja
Največja prednost, ki jo ima najem gostinske opreme je nizek vstopni strošek za pričetek obratovanja. Z najemom gostinske opreme omejimo količino denarnih sredstev, ki jih moramo vnaprej plačati za opremo našega gostinskega obrata. Tako nam več sredstev ostane za plačilo osebja, oglaševanje ter številne projekte, ki nam bodo pomagali do večjega obiska strank.
Najem opreme za gostilne za fleksibilno načrtovanje razvoja podjetja
Številni lastniki restavracij se uštejejo pri nakupu opreme, saj izberejo neprimeren pomivalni stroj, dehidrator, pečico ipd. To pa zato, ker sprva morda še ne vedo, katera oprema je najbolj primerna za pomivanje posod, pripravo hrane ipd.
Najeto opremo lahko preizkusimo za njeno primernost. Če ne zadostuje našim potrebam, jo lahko zamenjamo za močnejše ali manj zmogljivo izvedbo. Števila podjetja, ki opravljajo najem gostinske opreme pa nam tudi ponudijo možnost, da sčasoma odkupimo najete stroje po ugodni ceni.
Strokovni servis in tehnična pomoč
Pogosto se ljudje ustrašijo, saj mislijo, da pri najemu gostinske opreme nista vključena garancija in popravila. V resnici pa je tako, da najemodajalec vedno poskrbi za oboje. Vse naprave so pred oddajo pregledane s strani strokovnjakov. Obrabljene komponente so zamenjane, druge napake pa odpravljene.