sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Moderne klubske mizice

Se ukvarjate z opremljanjem doma? Ali pa vam morda v dnevni sobi manjka samo še mizica ob kavču, saj vedno, ko se zleknete nanj ali gledate televizijo, manjka nekaj, kamor bi odložili kozarec, skodelico ali skledo s čipsom? Klubske mizice za dnevne sobe so na voljo na internetni strani Volino.si – poglejte si, kaj ponujajo!

Kaj v dnevni sobi nikakor ne sme manjkati?

Kavč je seveda obvezna oprema vsake dnevne sobe in v njej ne sme manjkati. Mora biti udoben in tak, da se po možnosti nanj lahko tudi malo bolj ležerno zleknemo ali celo uležemo. Navadno je poleg omar za televizijo in vse ostalo kavč prva stvar opreme, ki jo kupimo za dnevno sobo. Brez njega pač ni dnevne sobe …

moderne-klubske-mizice

Vendar pa tudi brez klubske mizice dnevna soba ni dnevna soba, saj nam sicer v njej vedno nekaj manjka. Kot že omenjeno, je fino imeti prostor poleg kavča, kamor odlagamo pijačo in jedačo, daljinec, telefon, knjigo, revijo, časopis ali kaj drugega, ko posedamo ali poležavamo na kavču. Prav tako na mizici lahko postrežemo goste ali pa nanjo preprosto damo kakšno lončnico ali rože v vazi ter tako polepšamo našo dnevno sobo in iz nje naredimo še lepši prostor, v katerem se bomo dobro počutili.

Poleg kavča, omar in mizice v dnevni sobi nikakor ne smejo manjkati tudi različni dodatki, kot so na primer namizna svetila oziroma luči, mehka preproga, lončnice, slike in podobno. Kaj boste namestili v vašo dnevno sobo in katere dodatke zanjo boste izbrali, je odvisno od vaših navad in okusa, zagotovo pa v njej ne smejo manjkati omare, kavč in klubska mizica.

Kakšno klubsko mizico izbrati?

Klubske mizice so različnih oblik in velikosti, od tistih najmanjših do precej velikih in večjih mizic. Nekatere imajo spodaj še priročno poličko za shranjevanje, čeprav so v zadnjih letih najbolj moderne čim bolj minimalistične mizice v črni, beli ali kakšni drugi barvi, ki se sklada z opremo vaše dnevne sobe.

Pri tem velja razmisliti tudi o višini klubske mizice, ki je navadno visoka toliko kot kavč ali le čisto malce višja, nikakor pa ne sme biti previsoka, pa tudi prenizka ne. Zato je mizico vedno dobro izbrati tako, da bo ustrezala vašemu kavču in vaši dnevni sobi nasploh.

Članki iz iste kategorije: