četrtek, 30 novembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Izboljšajmo izgled stanovanja ali hiše z dnevnimi regali

o bomo izbirali med najbolj primernim ohišjem za našo dnevno sobo, lahko hitro opazimo, da je na voljo veliko število različnih postavitev dnevnih regalov. Nekateri so mišljeni primarno za multimedijske naprave in konzole, nekateri za knjige, drugi za trofeje ipd. Pomembno je, da si vnaprej predstavljamo, kaj vse bi radi postavili na police, v predalčnike ter koliko naprav bomo imeli. Imeti moramo tudi dovolj prostora, če želimo, da je sedežna garnitura center pozornosti v prostoru.

Dnevni regali

Skoraj vsi dnevni regali so tako narejeni, da nam omogočijo, da bolj učinkovito izkoristimo prostor v naši dnevni sobi. To se še najbolj opazi takrat, ko je soba dokaj majhna in moramo bolj ekonomično razmišljati. V tem primeru lahko tudi uporabimo kotne dnevne regale, ki zaobjamejo težko dostopne strani v sobi in jih spremenijo v funkcionalne police, omare, predalčnike in druge površine za shrambo ali delo. 

Ideje za bolj učinkovito uporabo prostora v naši dnevni sobi

Dostikrat se zgodi, da ne vemo kaj narediti, ko pri opremi dnevne sobe naletimo na težavne kote in druge čudne oblike. Takrat bomo potrebovali malo kreativnosti, saj se za vsako težavo lahko najde rešitev. Lahko se zgodi, da tudi ko namestimo naš idealni dnevni regal, nam ostane malo prostora v kotu ali kje drugje, ki ne vemo, kaj z njim storiti. V tem primeru lahko tja namestimo računalniško mizo in monitor ter si tako ustvarimo majhno a učinkovito pisarno.

Dandanes je najbolj ugodno, če se odpravimo na splet po nakupih. Dnevni regali so na voljo v mnogih konfiguracijah v spletnih trgovinah, kot je www.volino.si. Poleg tega pa lahko tudi kupimo drugo pohištvo za našo hišo.

Članki iz iste kategorije: