sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Novost med posteljami za spalnice

Dvižne postelje uživajo večjo popularnost po vsem svetu kot kadarkoli prej. Temu je večinoma tako, saj omogočajo boljši izkoristek prostora v velikih in majhnih sobah. S svojo sposobnostjo shranjevanja nam dvižna postelja olajša vsakodnevna opravila. Vanjo lahko pospravimo vse malenkosti, ki bi nam sicer zavzemale prostor in povzročale nered. V tem kratkem članku si bomo ogledali kaj naj taka postelja lahko nudi in kako nam lahko olajša življenje.

Kaj je dvižna postelja?

Zgornji del, kjer sedi blazina, se lahko vzdigne. Tako dobimo veliko prostora v notranjosti same postelje, kamor lahko pospravimo tudi večje stvari. Je veliko bolj učinkovit način shrambe, kot postelja s predali, saj imamo na voljo celotno notranjost.

Dvižna postelja

Obenem nam dvižna postelja omogoča več svobode, saj nas ne omejuje z dimenzijami predalov. Tako lahko po želji vanjo shranimo blazine, rjuhe, oblačila in tudi druge stvari. Tako posteljo si lahko predstavljamo, kot bi spali na zaboju, ki ga lahko odpremo kadarkoli in vanj pospravimo stvari.

Delovanje takšne postelje v praksi

Dvižna postelja potrebuje dokaj napreden mehanizem, saj lahko brez napora zgornji del vzdignemo, ki je dokaj težak. To je rešeno z uporabo plinskih podstavkov, ki avtomatsko vzdignejo celotno žimnico in njen podstavek. Brez tega mehanizma bi bilo dokaj težko dostopati do shrambe dvižne postelje.

Kavči, zofe, kotne sedežne garniture in fotelji so središče dnevne sobe, zato želimo, da je naša sedežna garnitura udobna in nam nudi sproščujoče trenutke.

Članki iz iste kategorije: