torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Naj vas očara spalnica Samba

Kako opremiti spalnico, da se boste v njej dobro počutili in še bolje spali prav vsako noč? Poleg običajnega pohištva, ki ga namestimo vanjo, ko opremljamo ta prostor, kot so postelja, nočne omarice in garderobne omare, lahko v spalnico namestimo tudi predalnik, v katerega bomo shranjevali nogavice in spodnje perilo ter nekatero drugo pohištvo, ki ga prilagodimo svojim potrebam ter sami velikosti in obliki prostora. V naštete elemente ima tudi spalnica Samba, slovenski proizvod, ki je s svojo kvaliteto prepričal že mnogo zadovoljnih strank.spalnica Samba

Velika in udobna postelja

Najpomembnejši pohištveni kos vsake spalnice je zagotovo postelja. Premisliti je treba, kam jo boste postavili, pri čemer je treba upoštevati, kje so okna in vrata v prostoru. Pri izbiri postelje za spalnico je dobro razmisliti tudi o nekaterih drobnih detajlih, kot je recimo posteljno vzglavje. Dobro je, če je to dvignjeno in po možnosti še oblazinjeno, saj se tako z glavo ne boste dotikali mrzle stene. Lahko se odločite recimo za vzglavje postelje, ki je oblazinjeno z usnjem, s tem pa postelja ni le udobna, temveč tudi lepa na pogled.
Takšno dvignjeno vzglavje, ki ga ponuja tudi spalnica Samba, pa omogoča tudi več udobja v postelji, še posebej, če v njej tudi radi berete oziroma gledate televizijo v pol sedečem položaju ali kaj podobnega. Poleg klasičnih postelj, pod katere lahko namestite tudi predal za shranjevanje, so na voljo tudi dvižne postelje, ki omogočajo še bolje izkoriščen prostor pod njimi.

Dovolj shranjevalnega prostora

V primeru, da velika garderobna omara za vas ni dovolj, je za spalnico Samba na voljo tudi dodaten shranjevalni prostor – tako lahko pod posteljo dodate velike predale, v katere boste shranili posteljnino ali kaj drugega, niz visečih omar pa lahko namestite tudi nad posteljo oziroma njeno vzglavje in tako naredite nekakšen most, ki vas ne bo oviral, saj bo nameščen dovolj visoko, hkrati pa boste na ta način pridobili še več prostora za shranjevalne.
Takšni rešitvi sta še posebej primerni za manjša stanovanja ali spalnice, v katerih ni dovolj prostora za dodatne omare ali predalnike. Most nad posteljo ali posteljni predal pod njo namreč ne zasedejo nobenega dodatnega prostora, kar je zelo uporabno, zato ti dve možnosti izkoristi veliko število ljudi.
Četudi je spalnica še tako majhna, ni dobro, da je preveč natrpana s pohištvom, saj se v takšnem prostoru ne bi dobro počutili. Velik del spalnice zasede postelja, ki je bistveni element, vse ostalo pa v spalnico namestite po vaših potrebah in željah. Spalnica Samba je zasnovana tako, da se prilega vsakemu prostoru in boste tudi vi našli kombinacijo pohištva, ki bi ustrezala vam in vaši spalnici.

https://www.youtube.com/watch?v=atWrs0wEx-c

Članki iz iste kategorije: