sreda, 30 novembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Nova dimenzija navigacije

Pogosto potujem in vsi hvalijo moj občutek za orientacijo. Da je temu tako, se lahko zahvalim dejstvu, da smo veliko potovali kot družina. Vedno smo s seboj imeli zemljevid, ki ga jemljem redno s sabo na pot tudi sedaj. Razen tega me je oče vedno spodbujal, naj preverim različne dostopne točke do določenih lokacij na poti. Tako sva z očetom skupaj opazovala ceste, relief na zemljevidu, preverjala, kje vozimo, ipd. Življenje z retro zemljevidi mi tudi sedaj leži in ni mi težko razpreti karte. V nekaterih primerih v tem neznosno uživam.android navigacijaZato pa nič manj ne cenim cestne navigacije. Te so v več primerih zlata vreden pripomoček. Večkrat me je navigacija že rešila iz neljubega položaja. Pogosto pa sem preprosto len in mi ne diši ustavljati ob cesti, da bi vprašal za navodila. Zgodilo pa se je tudi že, da sem prilagodil potovanje na terenu, pri čemer je bila preusmeritev zelo dobrodošla. Tudi če ste v nevarnosti, da boste porabili vso gorivo, vas navigacija lahko reši iz zagate.
Primerov je več kot dovolj, čemu zna biti dobra navigacija vaš zares dober prijatelj.

Android z navigacijskimi kartami

Telefon navadno ni najboljša rešitev, saj so zasloni premajhni, ali pa vas preseneti klic med izvajanjem funkcij navigacije. WayteQ je ob upoštevanju tega dejstva izdelal atraktivne in visoko zmogljive tablice. WayteQ android tablice so po zmogljivosti v vrhu navigacijskih naprav. Platforma android omogoča namestitev različnih navigacijskih programov. Google trgovina pa nudi številne navigacijske programe, vključno z Office, ki jih je mogoče prenesti na napravo s pomočjo WiFi povezave. Posebej premišljeno pa so bile pri Wayte Q opremljene tablice z navigacijskim programom. Izbran je bil Sygic. Sygic vsebuje zemljevide vseh Evropskih držav, zato je potovanje s Sygicom udobno in brez težav, tega pa se nedvomno zavedajo seveda pri podjetju WayteQ. Na podlagi tega je bila oblikovana zmagovalna kombinacija, sygic android na navigacijskih napravah podjetja WayteQ.

Funkcije programa in funkcije naprave

Program omogoča: 3D pogled, dinamično razvrščanje, opozorilo o spremembi hitrosti na vaši poti, določanje smeri s pomočjo kompasa, vodič po mestih, potovalni dnevnik idr.
Naprava omogoča: dostop do mobilnih omrežij, uporabo navigacijskih programov na podlagi vgrajenega GPS sprejemnika, podpira android 4.4. Kitkat in storitve Google, IPS screen, multimedijske funkcije, Bluetooth vmesnik V4, vgrajen ima tudi USB 2.0 priključek, preko priloženega OTG kabla pa je mogoč priklop zunanjih naprav kot npr. miške, tipkovnice ipd.

https://www.youtube.com/watch?v=W4BWXEFKhTs

Članki iz iste kategorije: