sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Prednosti Samsung telefonov

Podjetje, ki posluša uporabnike

Podjetje Samsung je znano po tem, da posluša želje in kritiko uporabnikov. Tako vrnejo, nadgradijo, ali razširijo sposobnosti svojih mobilnih naprav po željah uporabnikov. Velikokrat se tudi zgodi, da obdržijo funkcije v svojih napravah, ki jih drugi proizvajalci ne uporabljajo več.

Vedno bolj lahko opazimo, da moderni mobiji ne vsebujejo več 3.5mm vtičnika za slušalke. Druga stvar pa je, da izginja zmožnost povečanja spomina preko SD kartice. Samsung se je odločil obdržati obe zastareli tehnologiji. Temu je večinoma tako, ker so to želeli njihovi uporabniki. To nam omogoča, da priklopimo naše najljubše slušalke za telefon in drugo opremo. 

Slušalke za telefon so vedno bolj popularne

Z razvojem mobilne tehnologije imamo vedno več možnosti uporabe slušalk za telefone. Tukaj so predvsem izpostavljene klasične slušalke, ki uporabljajo fizični vtičnik. S tem imamo predvsem v mislih 3.5mm vtičnik, ki ga le težko najdemo na konkurenčnih mobilnih telefonih. Veliko ljudi pa jih uporablja, ker so ugodne za nakup ter kvalitetne izdelave. 

Vgrajena brezžična tehnologija pa bo omogočala, da bo naša dodatna oprema za Samsung telefone delovala brez težav. Tako bomo lahko z našim mobijem brezžično povezali:

  • Bluetooth zvočnik
  • GPS navigacijski sistem
  • Računalnik v avtomobilu
  • Pametno uro
  • Slušalke za telefon
  • Druge naprave

Samsung je prvi uporabil operacijski sistem Android

Lahko bi rekli, da je Samsung pionir na področju mobilne tehnologije. Ena izmed njihovih ključnih odločitev je bila uporaba Android operacijskega sistema mobilnih napravah. Tako so ustvarili unikaten ekosistem za raznovrstne pametne naprave, ki ga uporablja ves svet. Tako lahko dandanes uporabljamo raznolike aplikacije za produktivnost, igre ter druge programe. Vse to pa naredi naš mobi nepogrešljivo orodje za poslovno in osebno uporabo.Članki iz iste kategorije: