sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Novost na trgu so pametna očala

Moška očala z naprednimi zmožnostmi

Moški pogosto prisegajo na praktičnost. Ravno zato so moška očala s pametno tehnologijo primerna za njih. Mogoče jih je uporabljati popolnoma prostoročno. Na prihajajoči telefonski klic se je mogoče oglasiti z dotikom očal. Pri tem ne potrebujemo potrjevati klica na telefonu ali drugih gibov oziroma funkcij. Vse, kar potrebujemo je stabilna povezava z našim pametnim telefonom. Omenjena zmogljivost nam omogoča, da brezskrbno odgovarjamo na prihajajoče klice med vožnjo za avtomobilom. Seveda pa je vedno priporočljivo, da imam vozilo opremljeno z držalom oziroma nosilcem za pametni telefon.

Pametna očala
Pametna očala uporabljajo litij-ionsko baterijo

Pametna moška očala so na voljo z različnimi okvirji, oblikami leč in drugimi lastnostmi. Obstajajo tudi v izvedbi sončnih očal. Naš očesni zdravnik pa nam lahko predpiše leče za očala na recept z vgrajeno pametno tehnologijo. 

Dolga avtonomija delovanja akumulatorja

Prenosne naprave so veliko bolj uporabne, če vgrajen akumulator deluje dolgo, brez potrebe po napajanju. Pametna očala uporabljajo litij-ionsko baterijo, ki deluje brez težav več ur hkrati. Ko pa se izprazni, pa jo lahko hitro napolnimo preko USB vhoda, ki uporablja magnetni kabel. Velika prednost magnetnega kabla je ta, da se samodejno drži vhoda za polnjenje. Ko pa ga ne potrebujemo več, pa ga lahko preprosto izklopimo, ne da bi lahko poškodovali kabel ali vhodni del za polnjene akumulatorja.

5 najboljših pametnih očal, ki jih lahko kupite v letu 2021

Nakup raznovrstnih oblik moških očal s pametno tehnologijo je mogoče kupiti preko spletne trgovine našega najljubšega prodajalca očal. Enako pa velja za očala za nežnejši spol. Priporočljivo je, da če imamo predpisano dioptrijo, da uporabljamo omenjena očala pri vsakodnevnem življenju. Hitro se bomo navadili na njihovo delovanje in dragocene prednosti, ki nam jih nudijo.

Članki iz iste kategorije: