sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Optika ponuja kompleksno obravnavo oči

Če ste opazili, da se vam je poslabšala ostrina vida, potem je obisk očesne optike nujno potreben. Optika vam ponuja različne storitve od osnovnega okulističnega pregleda, do natančne izdelave korekcijskih očal, športnih očal z dioptrijo ter kontaktnih leč.

Še predno se odločimo za korekcijska ali katerakoli druga očala z dioptrijo, se je potrebno naročiti na pregled vida na katerem se opravijo tudi meritve dioptrije in drugih očesnih podatkov.

V optiki vam opravijo kakovosten pregled vida

Optika danes ni več le trgovina, ki bi vam ponujala okvirje po zadnjih modnih smernicah, ampak je postala mnogo več. Strokovno usposobljen tim z optikom vam nudi ogromno različnih storitev, zato boste bili v optiki deležni kompleksne obravnave.

Osnova za korekcijska očala ali kontaktne leče je pregled vida, ki ga v optiki mojoptik.si izvajajo že vrsto let. Pomembno je, da je takšen pregled oči opravljen kakovostno, zato bodite pripravljeni na to, da traja od 20 do 30 minut. Za pregled vida se je potrebno v naprej naročiti, a ste običajno na vrsti že v enem tednu.

Optika vam nudi različne vrste očal

Ko boste imeli natančno določeno dioptrijo, lahko v optiki izberete in naročite ustrezna očala, pri tem pa so vam v pomoč izkušeni optiki, ki vam tudi ustrezno svetujejo. 

V optiki tako lahko izbirate med različnimi okvirji, na katera se namesti ustrezna korekcijska stekla, če pa imate težave z vidom tako na daleč kot tudi na blizu, pa imate možnost izbire tudi progresivnih očal. Optika vam lahko izdela tudi sončna očala z dioptrijo, ki so dobrodošla ob različnih športnih aktivnostih.Članki iz iste kategorije: