sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Svetovanje, psihoterapija in različne druge terapije Psihovital

Bi potrebovali pomoč? Ste v stiski ali pa enostavno že nekaj časa niste res zadovoljni s svojim življenjem? Morda čutite, da bi radi zaživeli drugače ali pa bi radi spremenili kaj pomembnega, a za to nimate moči? Bi se radi rešili odnosov, ki vas obremenjujejo, začeli novo karierno pot, se rešili travm iz preteklosti? Vse to so težave, s katerimi se sooča veliko ljudi. Razlika je le v tem, da se nekateri upajo z njimi spopasti, zato jim tudi uspe zaživeti drugače. Če vam pri tem pomagajo storitve Psihovital, bo zagotovo uspelo tudi vam!

Storitve Psihovital – kaj vse vam ponujajo?

Ni važno, kakšne težave imate, če vas obremenjujejo, zaradi njih ne spite ali nenehno tuhtate o njih, potem jih je treba jemati resno. V primeru, da si sami ne znate pomagati pri tem ali pa vas vaše težave spremljajo že dalj časa, potem je smiselno narediti korak naprej in poiskati ustrezno pomoč. Prej ko boste naredili ta korak, lažje se boste izkopali iz težav. Pri tem vam lahko pomagajo storitve Psihovital, ki vam nudijo naslednje možnosti:

  • individualna ali partnerska psihoterapija
  • skupinska ali družinska psihoterapija
  • finančno svetovanje
  • svetovanje za podjetja
  • e-terapija preko spleta.

Kako spremeniti svoje življenje?

Vsakdo od nas je bil že kdaj na točki, ko si je zaželel spremeniti svoje življenje. Velikokrat pa to ni nekaj, za kar se odločimo takrat, ko smo s svojim življenjem zadovoljni, ampak takrat, ko nismo. Ko vsak dan občutimo, da naše življenje ne gre čisto v pravo smer. Če se k temu pridruži še velik stres, anksioznost in druge težave, pa je res čas, da nekaj spremenite. Storitve Psihovital vam pri tem res lahko pomagajo, saj so psihoterapija in različne druge terapije odličen način za to, da se znebite vzorcev preteklosti in zaživite drugače!

Zakaj je psihoterapija tako uspešna?

Psihoterapija velja za zelo uspešno metodo. Njena skrivnost je v tem, da gre za terapijo, na kateri se počasi skuša ozavestiti nekatere vzorce mišljenja in delovanja ter jih nato postopoma spremeniti. To je lahko dolg proces, vendar zelo učinkovit, o čemer priča tudi uspešnost metode. Če ste pripravljeni na spremembo, potem je to zagotovo prava pot za vas, Psihovital pa vam bo pri tem nudil vso potrebno strokovno podporo in pomoč, da boste proces izpeljali uspešno in do konca.

Na voljo tudi e-terapija

Storitve Psihovital so oblikovane po meri tistih, ki potrebujejo svetovanje, zato je na voljo širok nabor različnih možnosti, tako da med njimi lahko vsakdo najde kaj primernega zase in za to, da reši svoje težave. Kot ste verjetno že opazili, je med njimi tudi e-terapija. To pomeni, da ustrezno svetovanje in pomoč lahko dobite tudi na daljavo, ne da bi vam bilo treba kamorkoli iti, kar je za vas zagotovo veliko lažje.

Če ste zelo zaposleni, je to zagotovo dobra možnost, prav tako pa se nekateri ljudje na tak način lažje sprostijo, saj pogovor poteka pred njihovim računalnikom, v zavetju njihovega doma. V kolikor bi to ustrezalo tudi vam, je torej e-terapija, ki poteka preko video klica, prava izbira za vas! Po potrebi pa se nato še vedno lahko dogovorite tudi za kakšno srečanje ali svetovanje v živo, v kolikor bi bilo to morda potrebno. 

Najbolj pomembno pri tem pa je vsekakor to, da naredite prvi korak in se odločite za ustrezno terapijo, pa naj si bo to e-terapija ali psihoterapija v živo, saj se za to ni vedno lahko odločiti. Marsikdo namreč z iskanjem pomoči odlaša in odlaša – vedno najdemo kakšen izgovor, nimamo časa, ne zmoremo, bomo jutri – kaj pa, če bi se za to odločili kar danes?

Psihovital svetovanje in terapije – cenik

V kolikor vas zanimajo storitve Psihovital, obiščite njihovo spletno stran in si oglejte, kaj vse vam ponujajo. Poleg svetovanja in terapij namreč prirejajo različne delavnice, na spletni strani pa boste našli tudi zelo informativen blog, na katerem so objavljeni raznoliki članki iz številnih področjih, ki si jih velja prebrati. Na njihovi spletni strani boste našli tudi cenik za svetovanje in terapije Psihovital. Pri tem pa velja poudariti, da je prvo svetovanje celo brezplačno, tako da ni razloga, da ga ne bi preizkusili! 

Članki iz iste kategorije: