petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Ray Ban očala

Blagovna znamka Ray Ban je znana predvsem po svojih sončnih očalih, ki so postala že skoraj kultna. Med najrazličnejšimi oblikami okvirjev sončnih očal boste zagotovo našli svojega favorita, saj so vam zaradi posebnih inovativnih materialov sončna očala znamke Ray Ban na voljo v barvah, vzorcih in oblikah do sedaj naslutenih oblik.ray ban Seveda gre poudariti, da tu ne govorimo zgolj o okvirju sončnih očal, ampak tudi o samih lečah. Vsaka izbrana očala pa so z ozirom na vaše želje lahko tudi posebej obdelana, kar je dandanes ob poudarku na videzu izjemnega pomena. Zato ni presenetljivo, da med lastniki in lastnicami sončnih očal znamke Ray Ban najdemo tudi velika imena iz sveta filma, mode in glasbe, kot so Julia Roberts, David Beckhama, Emily Blunt, Reese Witherspoon, Al Pacino, Rod Stewart, Katy Perry, Jennifer Aniston, Brad Pitt in še in še bi lahko naštevali.

Kot vsak resen ponudnik očesnih pripomočkov blagovna znamka Ray Ban poleg sončnih očal za zaščito oči ponuja tudi korekcijska očala. Posebne tehnološke rešitve odlikujejo tudi to vrsto očal, ki po svojih lastnostih in trendnih oblikah ne zaostajajo dosti za vsesplošno priljubljenimi sončnimi očali.

Najpomembnejša za uporabnike vseh vrst očal Ray Ban pa je zavezanost znamke k izpolnjevanju visokih standardov kakovosti. Njihovi okvirji so izdelani iz najlažjih materialov, ki vseeno zagotavljajo dobro vzdržljivost in trpežnost očal, kot so na primer karbonska vlakna in titan. Na drugi strani njihove leče uporabnikom zagotavljajo udobje, ki s pomočjo različnih vgrajenih filtrov oči tudi ščitijo in ne izkrivljajo barv. Na tem mestu je pomembno poudariti, da je znamka Ray Ban znana po svoji posebno napredni tehnologiji polarizacije leč, ki so zasnovane tako, da zmanjšujejo bleščanje zaradi sončne svetlobe na snegu in vodi. Na tem področju se znamka ponaša tudi z dolgoletno tradicijo, saj so bile prve leče s t. i. protiodsevnim nanosom izdelane že leta 1936, in sicer za ameriške vojaške pilote.
https://www.youtube.com/watch?v=rZ94r8cC4no

Članki iz iste kategorije: