četrtek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Regali za dnevno sobo

Sedežne garniture z ležišči 

Pri izbiri nove sedežne garniture vam najverjetneje najprej v oči pade njena zunanja podoba. A ta še zdaleč ne kaže realne slike za to, kar v resnici potrebujete za svoj dom. V prvi vrsti je pomembneje, da je garnitura dobro zasnovana. Še zlasti boste morali biti pozorni na njeno ogrodje, vzmetenje oziroma polnilo in ne nazadnje še na materiale in na velikost. 

Če je vaše stanovanje zelo majhno, boste morali pri izbiri tega kosa pohištva še toliko bolj paziti. V zadnjem času so izjemno priljubljene sedežne z ležišči, ki so kot nalašč narejene za manjše prostore. Čez dan je takšna garnitura namenjena zlasti za sedenje in druženje, zvečer pa jo lahko zelo hitro in preprosto spremenite v zelo kakovostno ležišče. 

Kotne garniture za sedenje 

Garniture se med seboj ne razlikujejo samo po velikosti, temveč tudi po obliki. Med bolj priljubljenimi so kotne sedežne garniture. Te uporabniki zaradi posebnih želja, ki so povezane tudi z velikostjo, naročajo kar po meri. 

Velika izbira kotnih sedežnih vam je na voljo tudi v spletnih prodajalnah s pohištvom. Morda je dobro, da pred vstopom v fizični salon s pohištvom na spletu preverite čim več ponudbe, da se boste lahko potem hitreje odločili za nakup prave sedežne. 

Usnjene garniture 

Če se pri garniturah za sedenje osredotočimo na materiale in pri tem ugotavljamo, kateri je najbolj priljubljen, je to zagotovo usnje. Ne glede na to, ali se boste odločili za nakup sedežne garniture iz pravega ali umetnega usnja, vam bo ta ob primernem vzdrževanju in čiščenju zelo dolgo dobro služila. 

Članki iz iste kategorije: