sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Olepšajmo stene v vsakem prostoru

Dandanes je lažje kot kadarkoli prej olepšati naš dom. To nam omogočajo tapete za steno, ki jih lahko preprosto nalepimo na katerokoli trdo površino. Dandanes se uporabljajo v domovih in pisarnah po vsem svetu. Lahkotnost uporabe in možnost, da jih kadarkoli odstranimo jih naredi izredno popularne za uporabo skoraj kjerkoli. Poleg tega pa prinesejo svežino in nov izgled vsakemu stanovanju in hiši z minimalno vloženega truda.

Preprosta namestitev in uporaba

Ko želimo stene prenoviti z novo barvo ali klasičnimi tapetami, je pred nami veliko dela. Poleg tega pa moramo pri barvanju zaščititi tla, izolacijo na oknih ter druge občutljive elemente, ki jih nočemo poškodovati. Tako opravilo je zamudno in tudi drago. To še posebej velja, če prenavljamo stene v podjetniškem okolju, saj to pomeni, da bomo morali nehati obratovati za nekaj časa.

Samolepilne tapete za steno pa preprosto namestimo, brez da bi potrebovali dodatno opremo, veliko predpriprav ali vložiti veliko fizičnega truda. Tako lahko na veliko bolj ekonomičen način poskrbimo, da bo prostor zaživel z novimi vzorci na stenah, ki bodo vabili poglede. 

Neomejena možnost izbire

Dandanes lahko na spletnih straneh, kot je www.stenska-nalepka.si, najdemo ogromno izbiro različnih stilov tapet za steno. Tako lahko opremimo sobo svojih najmlajših z otroškimi nalepkami, ki bodo pričarali posebno vzdušje. Obenem pa imamo na voljo vzorce in motive, ki so primerni za bolj poslovno okolje, kot je pisarna, čakalnica, soba za sestanke ipd.

Naša dnevna soba in kopalnica sta tudi primerni, da jih opremimo s stenskimi nalepkami. Prednost tega je, da to lahko storimo brez skrbi, da bi za sabo pustili madeže ali, da bi potrebovali notranjega oblikovalca. Ko se jih pa naveličamo, pa lahko preprosto kupimo nove, da ponovno osvežimo izgled prostora.

Otroške nalepke za otroško sobo

Vedno bolj popularno je, da opremimo sobo našega otroka s tapetami za steno. Našim malčkom lahko ustvarimo sobo, kjer se bodo počutili, kot da so v svoji najljubši risanki ali pa na pustolovščini. Otroške nalepke lahko najdemo za punce in fante ter v raznovrstnih motivih. 

Možnost imamo tudi, da kombiniramo različne otroške nalepke in tako ustvarimo popolnoma unikatno temo. Poleg tega se lahko tudi igramo z abecedo in številkami, kar lahko našim otrokom pomaga lažje razumeti osnove slovnice in matematike. Dejansko lahko naredimo otroško sobo, ki bo imela zabaven in poučen učinek na naših otrocih.

Če nimamo ideje, kaj bi naredili z otroško sobo, potem priporočamo, da ustvarimo zgodbo. Otroške nalepke lahko razporedimo po sobi tako, da bodo govorili zgodbo o avanturi. Uporabimo lahko različne in močne grafike, ki bodo pričarale dogajanje na stenah. Otroške nalepke bodo tako popolnoma zaposlile naše malčke za tudi več ur, saj se bodo popolnoma poglobili v svojo domišljijo med igranjem v svoji sobi.

Obstojnost tapet na skoraj katerikoli površini

Izredna sposobnost, ki jo imajo tapete za steno, je ta, da niso namenjene za nameščanje samo na steno. Lahko jih prilepimo na skoraj vsako ravno površino, kot so okna, ogledala, omare in druge površine. Tako lahko otroške nalepke pritrdimo tudi na zaboj z igračami, omaro z oblekami in predalnike.

Tudi, če so stene v naši hiši ali stanovanja poškodovane, lahko na njih namestimo tapete za steno. Tako lahko prekrijemo manjše luknje, obrabo ter druge poškodbe, ki kvarijo izgled prostora. To je odličen način, da hiter in učinkovito prinesemo novo in svežo energijo v naš bivalni prostor, brez da bi morali takoj popraviti stene. Tudi, če imamo na sveže prebarvano stanovanje, lahko uporabimo tapete za steno, saj ne puščajo za sabo barve. Obenem pa tudi ne poškodujejo površino na kateri so nalepljene, kar je idealno, če se hitro naveličamo nalepk in jih pogosto menjavamo. Otroške nalepke lahko tudi po volji menjavamo, brez skrbi, da bi sčasoma poškodovali steno ali pohištvo, kjer so nameščene. Za odstranitev pa ne potrebujemo nobenega orodja, saj jih samo preprosto odlepimo z roko.

Tapete za različne sezone

Če imamo vedno radi posodobljeno okolje, potem lahko kupimo sezonske tapete za steno. Tako lahko za božič opremimo sobo, kjer bomo preživljali čas z družino s prazničnimi temami. Ko pa nastopi drug letni čas, pa preprosto zamenjamo temo in se veselimo novih dogodkov.

Naše otroke lahko tudi zaposlimo tako, da jim sproti menjavamo otroške nalepke v sobi. Tako lahko vedno ustvarjamo nove zgodbe, ki jih bodo zabavale dolge ure.

V vsakem primeru pa so stenske nalepke idealna priložnost, da na najlažji način prenovimo naše bivalne prostore. 

Članki iz iste kategorije: