sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kakovostni akumulatorji

Ebax.si je spletna stran, na kateri so med drugim poleg takšnih in drugačnih baterij na voljo tudi različni akumulatorji in akumulatorske baterije. Njihova skupna lastnost pa je kakovost, saj mora biti na prvem mestu.akumulatorji

Akumulatorji za motor

Na vsake toliko časa je pri motorju treba zamenjati tudi akumulator. Pomembno je izbrati pravega in poskrbeti za njegovo vzdrževanje ne glede na to, ali se z motorjem veliko vozite ali ne. To pomeni tako ustrezno čiščenje kot tudi skrb zato, da akumulator vašega motorja ne bo izpostavljen vlagi, saj to lahko povzroči njegovo okvaro.

Verjetno veste, da mirovanje motorja za akumulator ni najboljše in slabo vpliva na njegovo življenjsko dobo. V primeru, da je bil vaš motor dolgo pri miru oziroma v mirovanju, je takrat, preden spet sedete nanj, treba preveriti tudi to, ali je z motorjem vse v najlepšem redu ali pa je morda kakšna težava – velikokrat se ta skriva prav v akumulatorju.

Akumulatorji se namreč polnijo med vožnjo, zato je pomembno, da motor vsake toliko časa zaženete oziroma to storite na drugačen način – s pomočjo posebnega pripomočka, ki je namenjen prav vzdrževanju tega dela motorja. S tem boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Kljub dobri skrbi za vaš motor, pa so akumulatorji tak del motornega kolesa, ki ga je vsake toliko časa treba vseeno zamenjati. Pri tem je pomembno, da izberete pravi izdelek za vaš motor, ki se sklada z njim, ter da poskrbite tudi za pravilno vgradnjo in za to, da so vsi kabli pravilno nameščeni. Le tako bo vaš motor deloval tako, kot mora. Za vse to kot tudi za vzdrževanje lahko poskrbite sami, lahko pa to nalogo zaupate tudi serviserju ali mehaniku.

Akumulatorji za mobilne telefone

Akumulatorji oziroma baterije za mobilne telefone so nekaj, kar nenehno uporabljamo, a se nanje spomnimo le takrat, ko jih je treba polniti. Včasih se nam zdi, da jih polnimo kar naprej, a tako je le zato, ker so nenehno v uporabi.
Če se baterija vašega mobilnika hitro izprazni, je morda čas, da jo zamenjate za novo. Tudi takšne baterije oziroma akumulatorji so na voljo na spletni strani Ebax.si, kjer boste našli tudi akumulatorje za motorje ter vse druge vrste baterij.

Članki iz iste kategorije: