petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Tonerji hp za vsak žep

Med računalniki in tiskalniki velja znamka hp za eno najbolj kakovostnih in tudi najbolj priljubljenih. V zadnjih letih se je sicer nekajkrat zgodilo, da so skušali tudi na našem trgu hp deklasirati – pojavljale so se govorice, da so z računalnik hp težave, s čemer so želeli trgovci predvsem doseči, da hp ne bi bil več tako priljubljen in bi tako lažje prodajali cenejše ali manj uveljavljene znamke kot so Lenovo, Acer itd.Tonerji hp
A jim ni uspelo. Hp ostaja priljubljen in je tudi izjemno zanesljiv ter kakovosten – očitno ljudje enkrat niso nasedli neosnovanim govoricam.

Tiskalniki, kartuše in tonerji hp

Tako kot računalniki, veljajo tudi tiskalniki hp za priljubljene. Ne glede na to, ali jih uporabljate za domačo uporabo ali za delo, vam zagotavljajo kakovost. Tako brizgalni kot laserski tiskalniki pa seveda zahtevajo polnjenje – potrebno je zamenjati kartušo oziroma toner, in takrat je dobro vedeti, kakšne so vaše možnosti.
Kartuše in tonerji hp so vam na voljo pri mnogih prodajalcih, tako v splošnih prodajalnah kot trgovinah z računalniško opremo, še lažje pa jih boste našli na spletu, v specializiranih spletnih prodajalnah tonerjev in kartuš, na primer v www.toner123.si. Preden se odločite za nakup, je vedno dobro preveriti nekaj osnov:
1. Preverite, ali za vaš tiskalnik obstajajo le originalne kartuše in tonerji, ali tudi tako imenovani kompatibilni – precej verjetno so v ponudbi tudi ti. Kompatibilni oziroma neoriginalni kartuše in tonerji so po obliki povsem enaki originalnim in zato v vašem tiskalniku gotovo delujejo. Morda je le tu in tam kakšna razlika, zaradi česar je original nekoliko kakovostnejši, a povprečen uporabnik tega večinoma ne opazi.
2. Preden se odločite za original ali kompatibilno kartušo oziroma toner, preverite vse lastnosti v primerjavi z originalno. Proizvajalec vedno priporoča, da se uporabljajo original tonerji hp ali kartuše, ki pa so vedno dražji in pogosto tudi ne nudijo tiska enakega števila strani.
3. Primerjajte ponudbe v različnih prodajalnah med sabo. Ne le cen izdelka, temveč tudi ali ima ta garancijo in koliko vas bo stala poštnina.

Kartuše in tonerji hp pri toner123.si

Med spletnimi ponudniki kartuš in tonerjev je gotovo najboljši http://www.toner123.si/, kjer vam nudijo odlično ponudbo nadomestnih kartuš in tonerjev za vse znamke, tudi za hp. Pohvalijo se lahko s kakovostnimi kompatibilnimi elementi, na katere vam nudijo garancijo, torej ni skrbi, da ti ne bi delovali. Kapaciteta je seveda odvisna od samega modela, a velja vedeti, da imajo nekateri tonerji hp zmogljivost tudi več kot 20.000 strani – tudi v primeru, da za tak kompatibilni toner odštejete preko 100 evrov, je ta glede na število natisnjenih strani torej izjemno poceni. Za manjše tonerje za bolj osebno uporabo, pa so seveda tako kapacitete ta tiskanja kot tudi strošek nakupa manjši – predvsem stroške boste hitro ugotovili, da nudi izjemno prednost pred originali.

https://www.youtube.com/watch?v=2wqJzFuuS54

Članki iz iste kategorije: