torek, 21 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Praznična darila za velike sladokusce in ljubitelje odličnih likerjev

V Berryshka Party Packu ali paketu za zabavo se skriva nežen liker iz robid v kombinaciji z ročno izdelanimi ter izjemno igrivimi čokoladnimi mini kozarčki. Izdelani so iz čisto prave temne čokolade. Takšen izdelek bo vsekakor popestril zabavne trenutke v družbi bližnjih in prijateljev.

Berryshka poskrbi tudi za ljubitelje brinovega žganja

Žganje ali liker? Odvisno od razpoloženja, priložnosti, morda tudi od spola. Nekateri trdijo, da so na splošno nad likerji nekoliko bolj navdušene predstavnice nežnejšega spola, kar pa seveda še zdaleč ni nujno. Žgano pijačo pa naj bi bolj oboževali moški. Kakor koli že, priljubljena Berryshka je poskrbela ne samo za odličen liker v kombinaciji z vrhunsko čokolado, temveč tudi za prvovrstno brinovo žganje, ki je starano v hrastovem sodu.

Odlična izbira je na primer darilni komplet otroške kozmetike, ki ha najdete pod imenom Burt’s Bees Babby Getting Started.

Omenjena pijača je res nekaj posebnega, zato je še toliko bolj dobrodošla za praznično darilo. Seveda ga boste podarili osebi, za katero veste, da ga kakovostna žganja navdušujejo in da jih uporabljajo po zmerni meri. V tem primeru gre za trikrat destilirano brinovo žganje, ki se je kar tri leta staralo v hrastovem sodu

Darilni seti, ki si zaslužijo finale

Čas obdarovanj je vsekakor prijeten in poln veselja, obenem pa je prepojen tudi z nekaj stresa. Nikoli nismo namreč povsem prepričani, kako nekoga kar se da najbolje razveseliti. Še posebej to velja za tiste osebe, za katere menimo, da imajo skorajda že čisto vse. A z dobrim premislekom lahko presenetimo tudi takšne.

Odlično se obnesejo darila v obliki setov, ki vključujejo več različnih in navadno zelo uporabnih izdelkov. Na voljo so različni darilni seti – nekateri vsebujejo kozmetične izdelke, drugi izdelke povezane s pijačo in sladkarijami in tako dalje. Pomembno je še, da je set kar se da unikatno izdelan.

Članki iz iste kategorije: