sobota, 30 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

USB ključi kot popolna poslovna darila

USB ključi spadajo pod izvirna in izjemno uporabna poslovna darila, saj so prenosni zunanji pomnilniki tudi priročni, majhni in enostavni za uporabo. Poleg tega so del vsakega podjetja, kjer jih zaposleni vsakodnevno uporabljajo za shranjevanje in prenos podatkov.

Na te elektronske ključke pa podjetje lahko natisne ali lasersko vgravira tudi svoj logotip ali neko sporočilo, ki je značilno za blagovno znamko. S tem podjetje tudi uspešno promovira svojo blagovno znamko, izdelke in storitve. Poslovna darila z USB ključi so učinkovita zato, ker te izdelke zaposleni v povezanih organizacijah vsakodnevno uporabljajo, na drugi strani pa podjetje z njimi sledi svoji promocijski strategiji, ki preko teh izdelkov uspešno trži blagovno znamko.

Personalizirani pokloni povečujejo interakcijo med podjetji

USB ključi so odlična poslovna darila tudi zato, ker pospešujejo interakcijo med podjetji, ki med seboj sodelujejo že vrsto let. S tem podjetje poskrbi tudi za boljše odnose in posledično tudi boljše poslovanje, saj so zaposleni podjetju bolj naklonjeni, ker občutijo, da jim je mar za to, kar počnejo.

Poslovna darila Habeco - USB ključi s potiskom
Čudovito poslovno darilo s potiskom je lahko USB ključ

Vlaganje v promocijske prenosne zunanje pomnilnike je koristno tudi zato, ker te tehnološke naprave lahko svojim partnerskim podjetjem izročimo in podelimo na skupnih sejmih, razstavah in drugih dogodkih, kjer med seboj sodeluje več podjetij v isti branži. S takšnimi personaliziranimi darili podjetje drugim organizacijam pokaže, da je odprto za nove  podjetniške združitve in dolgoročna poslovanja.

Izvirni promocijski pomnilniški ključki po naročilu

Unikatna poslovna darila po meri lahko naročimo na strani https://www.habeco.si, kjer lahko naročimo tudi USB ključe v različnih oblikah, velikostih, barvah in pomnilniških kapacitetah. Te priročne zunanje pomnilniške naprave lahko oblikujemo po lastnih željah.

Praktična poslovna darila Habeco
USB ključki so moderna darila in uporabni izdelki

Na primer, če se podjetje ukvarja s cvetličarstvom, lahko naroči posebno oblikovanje promocijskih prenosnih ključkov v obliki rože ali cvetlice. Personalizirani zunanji pomnilniki so lahko izdelani tudi v 3D obliki, z natisnjenim ali vgraviranim logotipom. Podjetje lahko izbira med različnimi pomnilniškimi kapacitetami, od 1 Gb do 32 Gb. Vsak prenosni promocijski ključek z logotipom je pakiran v lični embalaži.

Promocijski pomnilniški ključki so del trženjske strategije

Priročni prenosni zunanji pomnilniki so lahko tudi del trženjske strategije podjetja. Na eni strani podjetje z njimi vzpostavlja dobre odnose s svojimi partnerskimi organizacijami in zaposlenimi v njih, na drugi strani pa je unikaten tisk logotipa na te naprave za prenos  podatkov koristen tudi za dolgoročno promocijo blagovne znamke in izdelkov podjetja.

Promocijska in poslovna darila Habeco
Habeco nudi širok izbor poslovnih daril

Če podjetje drugim organizacijam, s katerimi sodeluje, pokloni unikatne pomnilniške ključke po meri, tedaj se bo s tem diferenciralo od ostalih podjetjih, ki uporabljajo drugačne marketinške pristope. Promocijske aktivnosti se v zadnjih letih usmerjajo na potrošnike s tem, ko promocijska sredstva prilagajajo potrebam odjemalcev. Zato so personalizirani izdelki za promocijo blagovne znamke bolj učinkoviti, saj podjetje pokloni tiste izdelke, ki jih drugi tudi potrebujejo in vsakodnevno uporabljajo.

Zunanji pomnilniki z logotipom širijo blagovno znamko podjetja  

Prenosne naprave za shranjevanje podatkov z logotipom podjetja na eni ali na obeh straneh so odlično promocijsko sredstvo, saj posledično ustvarjajo pri zaposlenih v partnerskih organizacijah boljšo percepcijo o blagovni znamki in njenih izdelkih.

Habeco poslovna darila za vse vrste podjetij
Izberite kvalitetno poslovno darilo

Zaposleni bodo prenosne ključke za shranjevanje podatkov uporabili tudi izven delovnega mesta ali pa na sestankih in konferencah pri drugih podjetjih. Tako bodo logotip na promocijskem izdelku videli tudi drugi in si bodo zato blagovno znamko tudi lažje zapomnili.

Tisk ali posebna laserska gravura na tehnološke naprave in pomnilnike je učinkovita tudi zato, ker se oseba ob vsakokratni uporabi ključka zavedno ali nezavedno spomni na blagovno znamko podjetja. Marketinška psihologija namreč pravi, da so nezavedna promocijska sporočila tudi najbolj učinkovita in pomembno vplivajo na prihodnje nakupe.

Raznovrstna izbira med različnimi zunanjimi pomnilniškimi ključki

Ko se podjetje odloči, da bo svojim poslovnim partnerjem in povezanim organizacijam poklonilo priročne prenosne zunanje pomnilniške naprave za shranjevanje in prenos podatkov, tedaj lahko izbira med različnimi izdelki. Na ta personalizirane in promocijske izdelke pa bo podjetje lahko kasneje natisnilo ali lasersko vgraviralo tudi svoj logotip ali reklamno sporočilo. V raznovrstno ponudbo prenosnih ključkov spadajo:

  • Zunanji pomnilniki narejeni iz različnih materialov, kot je aluminij, les, dodatki usnja in reciklirani materiali.
  • Zunanji pomnilniški ključki z različnimi mehanizmi, kot je drsni mehanizem, vrtljiv mehanizem in mehanizem snemanja zaščitnega pokrovčka.
  • Pomnilniški ključki v obliki praktične kreditne oziroma spominske kartice.
  • Barvne silikonske zapestnice, na katerih je trdno nameščen manjši zunanji pomnilnik.

Različni USB ključi so na voljo na spletni strani www.habeco.si, kjer je na vsa unikatna poslovna darila mogoče natisniti ali lasersko vgravirati logotip ali reklamno sporočilo. Na tej strani lahko najdemo tudi darilni set, ki vključuje polnilni kabel, polnilno baterijo in zunanji pomnilnik s pomnilniško kapaciteto 8 Gb. Naročimo pa lahko tudi prestižno pisalo in kemik s črnilom polnilom, ki ima v notranjosti integriran manjši pomnilniški ključek.  

Članki iz iste kategorije: