sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Promocijska darila

Pred vami je izbor kategorij najbolj priljubljenih promocijskih daril. Na prvem mestu po priljubljenosti med promocijskimi darili je še vedno promocijski tekstil in kratke T-majice ter polo majice in poletne kape.

Izjemno priljubljeni so tudi uporabni obeski za ključe in kemični svinčniki, ki jih obdarovanci nosijo praktično povsod.

Promocijski kemični svinčniki so tudi sestavni del vsakega strokovnega dogodka. Ali tudi vi organizirate strokovni dogodek? Potem preberite članek z naslovom: »Kaj je poleg kemičnih svinčnikov še ključno za uspešen dogodek?«, kjer pišemo o primernih promocijskih darilih, pa tudi o faktorjih in nasvetih za uspešen poslovni dogodek.

Zakaj promocijska darila veljajo za odlično investicijo (in ne strošek) v rast vašega podjetja nam najbrž ni potrebno posebej razlagati.
Promocijska darila še vedno spadajo med najbolj učinkovita orodja za pospeševanje prodaje in za širjenje prepoznavnosti vaše blagovne znamke.
To dokazujejo tudi mnoge raziskave. Promocijska darila so učinkovita tudi za pridobivanje novih strank in njihovih kontaktov ter za razvajanje obstoječih strank in krepitev njihove pripadnosti vašemu podjetju oz. blagovni znamki. Lahko pa uporabite tudi storitev, ki se imenuje izdelava lastnih majic z napisi.

https://www.youtube.com/watch?v=mJIOze7o3Ls

Z dobrim promocijskim darilom lahko svojo novo stranko enostavno spremenite v stalno stranko, ki se bo k vam redno ter rada vračala.

Članki iz iste kategorije: