sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Prednosti dostave preko Pošte

Morda bo kdo rekel, da sem staromodna, ampak sama glede dostave pisem in pošiljk še vedno najbolj zaupam naši pošti. Včasih sicer ni bilo izbire med Pošto in drugimi kurirskimi službami, a kot podjetnica sem se na Pošto z leti toliko navadila, da tudi danes, ko je konkurence kolikor češ, ne zaupam nikomur drugemu.

Kot sem že omenila, s pošto sodelujem že dolga leta, in v tem času so mi večkrat olajšali poslovanje. Z njimi imam sklenjeno pogodbo, tako da je oddaja pošiljk hitra in enostavna, pa tudi za plačila poskrbimo z mesečnim obračunom.

Pošti najbolj zaupam zato, ker v Sloveniji dostavlja pošiljke hitro – pisma so bila še vedno dostavljena naslednji dan, kadar želim, da kakšna stvar pride k prejemniku hitreje, pa mi je seveda na voljo tudi njihova hitra pošta, ki pripelje pošiljko kar do vrat.

Drugi razlog, da zaupam pošti, pa je seveda pošiljanje pošiljk v tujino ter tudi prejemanje pošiljk iz tujine. S carinsko pošto izjemno dobro sodelujemo in vse lahko opravim kar preko spleta, tako nimam nikoli težav – če se kdaj pri deklaracijah zatakne, pa mi uslužbenci seveda prijazno pomagajo. Nobene potrebe ni, da bi se ukvarjala s špediterji in podobno.

Kar se tiče časa potovanja pošiljk v tujino in iz tujine, ravno tako nimam težav. Nenazadnje je vsakomur na voljo možnost, da se odloči, ali želi na hitrost pošiljke vplivati. Lahko jo določi za nujno oziroma ekspresno, se odloči za letalski ali klasični prevoz in podobno. In seveda je možno v vsakem trenutku tudi preveriti, kje se pošiljka nahaja in v kateri fazi poti je – sledenje pošiljk je danes nekaj povsem običajnega.

 

 

Članki iz iste kategorije: