četrtek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Najhitrejša hitra pošta

Se je tudi vam že zgodilo, da ste potrebovali storitev, ki bi omogočala, da bi vaš paket, pismo ali kakšno drugo pošiljko, v roku 24 ur oziroma naslednji ali celo še isti dan, prispelo na pravi naslov?najhitrejsa-hitra-posta

Se je tudi vam že zgodilo, da ste potrebovali storitev, ki bi omogočala, da bi vaš paket, pismo ali kakšno drugo pošiljko, v roku 24 ur oziroma naslednji ali celo še isti dan, prispelo na pravi naslov? Takšna storitev se imenuje hitra pošta, na voljo pa je kar nekaj različnih ponudnikov, ki se ukvarjajo z nudenjem te storitve – kateri med njimi pa je najhitrejši?
Hitra pošta je dobra rešitev v takšnih primerih, ki so nujni in za katere potrebujete zagotovilo, da je vaša pošiljka res prispela na pravi naslov takrat, ko je bilo to potrebno.

Vendar pa tudi med podjetji, ki ponujajo to storitev, obstajajo razlike – nekateri vam obljubijo, da bodo pošto dostavili najkasneje naslednji dan, drugi imajo rok za dostavo 24 ur, spet tretji pa imajo za pojem hitro lahko tudi drugačna merila.

Članki iz iste kategorije: