sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kaj otroku podariti ob rojstvu?

Če bi morali v tem hipu na vrat na nos izbrati darilo za dojenčka, kaj bi izbrali? Če z nakupovanjem nimate posebnih izkušenj, je naloga še toliko zahtevnejša. Seveda lahko pokukate na splet in raziščeta, katera personalizirana darila ob rojstvu otroka so v tem hipu najbolj priljubljena.

Personalizirana darila ob rojstvu
Najelpša personalizirana darila ob rojstvu otroka so tista z osebnim pečatom

Darilni set za nego dojenčka je zagotovo odlično darilo. A radi bi, da je darilo vsaj malce personalizirano oziroma osebno obarvano. V tem primeru lahko v set za nego dojenčka vključite kakšen kos oblačila ali dodatka, v katerega je vtkano otrokovo ime.

Darilni set za novorojenčka z izdelki za kopanje

Personalizirana darila ob rojstvu otroka morajo biti torej kar se da uporabna. Takšnih daril so v prvi vrsti zagotovo najbolj veseli starši. Če bi otroku kupovali zgolj neuporabne igrače, bi te lahko hitro pristale kje v kotu.

10 idej za darila za dojenčke, ki jih lajko naredite sami

Med najbolj priljubljena personalizirana darila za novorojenčke zagotovo sodi tudi darilna škatla, ki vsebuje mehko in vpojno bombažno brisačko s kapuco in igriv vzorček mavrice. Za piko na i poskrbi še ročno izdelano milo, ki je izdelano iz 100 % kokosovega olja. To je namenjeno za čiščenje in za nego nežne kože dojenčka. Vse skupaj je zapakirano v zelo privlačno zasnovano škatlo, ki jo starši tudi kasneje lahko uporabijo za shranjevanje izdelkov za malčka.

V škatlo ne pozabite priložiti tudi posebne čestitke, ki je prav tako lahko personalizirana. Lahko jo naročite pri ponudniku daril ali pa jo zasnujete kar v lastni režiji. Darilo dojenčku in staršem lahko dostavite sami, za dostavo lahko poskrbijo tudi ponudniki.

Članki iz iste kategorije: