sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Za enostavnejše vzdrževanje čistoče v avtu

Lastniki avtomobilov smo si zelo različni. Eni dajemo več na udobje, drugi več na zmogljivosti, tretji na športni videz in podobno. Razlikujemo se tudi po skrbi za našega jeklenega konjička. Nekateri smo taki, da nam je avto v prvi vrsti prevozno sredstvo, drugim je avto luksuz. Nekateri ga perejo, čistijo in polirajo skoraj vsak dan, drugi po potrebi, tretji pa ne vedo sploh kaj je čiščenje avtomobila. A vsem je nekaj skupnega. Z gumi tepihi bomo vsi lastniki avtomobilov gotovo veliko bolj zadovoljni kot z navadnimi.

Gumi tepihi so kakovostni, vzdržljivi in kar je najbolj pomembno, zelo enostavni za čiščenje. Gumi tepihi ne absorbirajo vlage, mokrote in umazanije, ampak je ta ostane na površju. To nam omogoča, da jo enostavno speremo in gumi tepih posušimo na zraku ali obrišemo s krpo.

Mokrota in blato sploh ne bo več težava

Vsi vemo, kakšni so deževni dnevi. Vemo, v kakšno nesnago ali blato stopimo, ko je na tleh vse razmočeno in povsod same luže. Ob takšnih dnevih je nemogoče, da bi si očistili čevlje preden vstopimo v avtomobil, razen, če je naš avto vedno parkiran v garaži. Večina nas pač nima garaž, če jo že imamo doma, je gotovo nimamo v službi.

Zato so pač mokri in blatni čevlji prej pravilo kot izjema v avtomobilu ob deževnih dnevih. Gumi tepihi so takrat zlata vredni. Nič se nam ni treba sekirati za umazanijo v avtomobilu. V avto se usedemo in odpeljemo, ob lepšem vremenu ali ob prihodu domov pa enostavno gumi tepihe odstranimo in očistimo.

Tudi za starše malih otrok

Tudi vsi starši malih otrok so z gumi tepihi gotovo zadovoljni. Male nogice nadvse rade skačejo po lužah, če pa lahko skočijo še v blato, toliko bolje. Včasih nam pač časa zmanjka za čiščenje obutve in otroci sedejo v avto z umazanimi čevlji. Če imamo gumi tepihe, to sploh ne predstavlja več težave. Gumi tepihi so tudi veliko bolj vzdržljivi od običajnih, ki se radi stržejo z leti. Začetni malo višji strošek ob nakupu gumi tepihov je vsekakor dobra investicija za čist in vzdrževan avtomobil.

Rezervni deli za auto obstajajo v mnogih oblikah. Če želite izvedeti v katerih, si preberite članek na to temo tako da sledite povezavi.

Članki iz iste kategorije: