četrtek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Temnenje stekel z avto senčniki

Tipski senčniki za avto ščitijo notranje oblazinjene elemente

Avto senčila za temnenje stekel predstavljajo odličen način za zaščito oblazinjenih elementov v notranjosti avtomobila. Ustrezna zatemnitev avto oken blokira ostro sončno svetlobo, ki sicer povzroča zbledelost in poškodbe na usnju in vinilu. Senčila za avto tako uspešno zatemnjujejo steklene površine in hkrati preprečujejo nastanek razpok in ostalih poškodb na občutljivih materialih in plastiki, kar posledično podaljša življenjsko dobo teh materialov.

Pri tem oprema za avto prodajalca Withcar nudi senčila za avto po meri, kar pomeni, da so individualno prilagojena posameznemu modelu avtomobila, pri čemer lahko izbiramo tudi med različnimi bočnimi senčniki in senčniki za zadnje vetrobransko okno. Zatemnitev avto oken s tipskimi senčniki je pri tem zelo preprosta, saj senčila na rob steklene površine namestimo kar s pritrdilnimi čepki.

Senčila za avto ustvarjajo zasebnost in varnost

Tipski senčniki za avto ustvarjajo ravno pravšnjo zatemnitev avto oken, da se v notranjost avtomobila iz zunanje strani zelo malo vidi. Pri tem senčil za avto ne smemo namestiti na voznikovo in sovoznikovo steklo, saj to ogroža varnost v cestnem prometu. Lahko pa senčnike za avto namestimo na zadnja bočna avto okna, kjer bodo ustvarjala pravšnjo zatemnitev za udobno spanje otrok, ki jih iz zunanje strani nihče ne bo videl.Članki iz iste kategorije: