petek, 27 januarjaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Enostavno ličenje s kozmetiko Wibo za vsak dan

Za večjo obstojnost makeupa poskrbite z uporabo Wibo podlage za obraz in oči. podlaga vsebuje bogat serum, ki kožo nahrani, vlaži in zaščiti. To je posebej pomembno, če nosite ličila na koži cel dan. Podlago za obraz in oči kozmetike Wibo nanesite na očiščeno kožo tik pred ličenjem. Serum je bogat z antioksidanti, vitaminom C in zaviralci staranja kože.

Kozmetika Wibo

Po nanosu podlage počakajte nekaj minut, da se serum posuši, nato pa na kožo nanesite puder. Lahko pa na kožo nanesete tudi samostojno podlago za puder, ki je namenjena enakomernemu zabrisovanju pudra in preprečitvi nastanka črt ali temnejših področij na obrazu zaradi pudra.

Nanesite tekočo podlago Wibo in kompaktni puder

Kadar nimate veliko časa za ličenje, na kožo nanesite najprej tekočo obarvano podlago ter nanjo kompaktni puder. Tekoča obarvana podloga je dolgoobstojna in ima naravno do srednjo pokrivnost. Kar pomeni, da nanjo skoraj ni potrebno nanašati dodatnih obarvanih ličil.

Prednost tekoče podlage je tudi v tem, da ima mat učinek, ki preprečuje nadležno svetenje kože.  Podlaga zakrije nepravilnosti, v kombinaciji s kompaktnim Wibo pudrom v prahu pa poskrbi, da so vse nepravilnosti prikrite.

Članki iz iste kategorije: