sreda, 22 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Catrice in najbolj priljubljeni izdelki

Maskara za podaljšanje in zgostitev trepalnic 

Pri izbiri ustrezne maskare smo pogosto pozorni tudi na napis na izdelku. To ne pomeni, da nas zanima samo proizvajalec. Če na primer na maskari piše, da je namenjena za podaljšanje in zgostitev trepalnic, nas takšen napisa kaj hitro pritegne. 

Za kakovostne in učinkovite maskare je značilno, da imajo odlično gumijasto krtačko. Ta mora biti tudi dovolj gosta, da z njo trepalnice lahko lepo počešete. Trepalnice med seboj dobro loči in jim doda še nekaj volumna. 

Maskara je zlasti dobrodošla zvečer, ko odhajate ven na lepše. Z njo boste na preprost način pričarali dolge in goste trepalnice. Poskrbite, da izberete takšno, ki ne lepi trepalnic, ne naredi gubic, se ne razmaže in je dovolj dolgo obstojna. Ne nazadnje je pomembno še to, da se maskara lahko hitro in enostavno odstrani. 

Krtačka maskar za ekstra volumen 

Nekatere maskare na trgu vam obljubljajo ekstra volumen. Takšen učinek je zlasti odvisen od vrste krtačke, ki ima navadno nekoliko večjo velikost. Odlično se uporablja tudi na spodnjih trepalnicah, kjer je volumen navadno veliko težje doseči. 

A ne glede na to, kakšen učinek si od maskare želite, pa je konec koncev rezultat odvisen tudi od proizvajalca. Posegajte po maskarah svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Takšne so vam na voljo tudi v spletni trgovini Pinkpanda. V njej boste lahko kupovali vrhunske maskare po neverjetno dostopnih cenah. Že sedaj lahko preverite številne proizvajalce ličil in drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovo boste našli vsaj en izdelek, ki vas bo popolnoma navdušil. Sicer pa vas omenjena spletna prodajalna ves čas preseneča tudi z novostmi in akcijami, zato se ji splača še posebej slediti. 

Članki iz iste kategorije: