sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Lasni podaljški z možnostjo kodranja in ravnanja

Lasni podaljški, med katerimi lahko izbirate na trgu, pa se med seboj razlikujejo ne samo po videzu oziroma barvi ter obliki, temveč tudi v kakovosti in nenazadnje tudi po ceni. Tako lahko dobite izjemno ugodne lasne podaljške že za nekaj evrov in to v trgovini s številnimi izdelki. Od njih lahko pričakujete le to, da jih boste morda le nekajkrat koristno uporabili, ker je njihova kakovost zelo nizka. Po drugi stani pa vas lasni podaljški lahko stanejo tudi do nekaj sto evrov. Po kakovosti so povsem drugačni, saj do narejeni iz povsem naravnih materialov.

Lasni podaljški

Kupiti umetne ali naravne podaljške za lase? 

Morda že kar nekaj časa premišljujete, da bi bili lasni podaljški enkratna priložnost za vašo spremembo. Vendar pa se boste pri nakupu morali kaj hitro odločiti, ali si boste privoščili cenejše umetne lasne podaljške ali si nameravate kupiti naravne podaljške, ki jih želite uporabljati dlje časa.

Pred  nakupom je morda najbolje, da se o tem pogovorite tudi s svojim frizerjem, saj bo imela ravno ta oseba največ opravkov z njimi. Dober frizer vam bo priporočal nakup naravnih podaljškov, saj vam bo zagotovil, da si z njimi ne boste poškodovali las, kot bi si jih z uporabo umetnih ter poceni podaljškov. 

Članki iz iste kategorije: