sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Modni izziv z espadrilami

Nenavadna priljubljenost espadril ni nekaj novega. Takšna obutev je priljubljena že vrsto let in to marsikje po svetu. V prvi vrsti je zato krivo udobje in prijeten videz obuvala. A niso vsake espadrile enako kakovostne.

Video: Izdelava tradicionalnih podplatov espadril (Alpargatas) v severni Španiji

Na trgu jih lahko kupite tudi za le nekaj evrov, a od takšnega kosa nikar ne pričakujete preveč. Bolje je zanje plačati kakšen evro več, saj si s tem zagotovite vrhunske materiale. Ti poskrbijo, da vam obutev služi dlje časa.

Preberite si še naslednji članek: Zaščitna oprema za delavce na nevarnih delovnih mestih

Delovna oblačila nudijo kompletno zaščito za delavce in delavke. Delovna oblačila morajo biti odporna na obrabo in hkrati nuditi udobje.

Kateri kosi oblačila se dobro ujamejo z espadrilami

Če ste privrženci modnih izzivov, potem je odgovor jasen: vsi. Če ste pristaš klasičnega sloga, je odgovor nekoliko bolj zapleten. Vse pa je v veliki meri odvisno tudi od izgleda espadril. Na trgu vam je namreč takšna obutev na voljo v številnih različicah.

Udobne espadrile
Vsestranske espadrile

Če obujete espadrile v nevtralnem barvnem odtenku, se lahko precej bolje ujamejo z več kosi oblačil. Pravi modni izziv pa je na primer espadrile obuti k izjemno svečani obleki.

Članki iz iste kategorije: