petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Najmoderneje zasnovane teniske

Na kaj vse jih lahko kombiniramo?

Odgovor je preprost – kakor želimo. Dejstvo je, da teniske niso poslovna obutev ali superge in niti ne profesionalni športni čevlji, temveč obutev za prosti čas, športne narave. Preprosto rečeno predstavljajo eleganco in športni videz v enem, njihov namen pa je zagotoviti udobje in občutek lahkih nog tudi po napornem dnevu na nogah.

Tako jih lahko kombinirate prav na vse, odvisno od dogodka ali aktivnosti, na katero se odpravljate. Če greste na preprost sprehod ali kavo v mestu, jih lahko kombinirate na krilo različnih dolžin ter kratke ali dolge hlače.

Če vam službeni kodeks dopušča nekoliko bolj preprosto eleganten stil oblačenja, jih lahko kombinirate na kostime in elegantne hlače oz. krila. Če se odpravljate na lažjo aktivnost v obliki sprehoda v naravi, jih lahko nosite z najbolj preprostimi športnimi oblačili. 

Vizualnost modernih tenisk

Poleg udobnosti ste z omenjenimi teniskami tudi vedno v stilu. Odlikujejo jih prefinjeni detajli, na športni obutvi so namreč krasne podrobnosti, kot so npr. zmeraj aktualen leopardji vzorec, minimalni zlati, srebrni ali bronasti potiski zgornjih ali spodnjih robov, majhne luknjice, ki obenem skrbijo za zračnost in popestrijo videz tenisk. Poleg bele barve so zelo popularne še ostale svetle, pastelne matirane barve, kot so svetlo roza, marelična, kožna barva. Izjemno popularen je tudi minimalen potisk čipke.

Članki iz iste kategorije: