sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Namestite smučarsko opremo na streho avta

Kam s smučarsko opremo oziroma smučmi in snowboardi, ko je prtljažnik premajhen oziroma že do vrha poln? Če se želite izogniti tem težavam, je najbolje, če smučarsko opremo in smuči namestite na streho. Tam je na voljo dovolj prostora zanjo, poleg tega pa tako ne bo nikogar ovirala. Kakovostni nosilci za smuči se odlično obnesejo, saj so izdelani prav v ta namen. Vanje lahko enostavno namestite nekaj parov smuči ter tako v avtu pridobite dovolj prostora za potnike in ostalo prtljago.

Nosilci za smuči vam olajšajo življenje

Če ste bili pred odpravljanjem na smučanje vedno znova neznansko slabe volje, saj ste se morali spet ukvarjati s tem, kako poleg vseh oseb v avto spraviti še vso prtljago in smučarsko opremo, lahko nosilci za smuči rešijo ta problem. Z njimi ne boste imeli več takšnih težav, zato se boste na smučanje vedno znova odpravljali dobre volje in navdušeni nad novimi dogodivščinami na belih strminah. Smuči in snowboarde boste namreč le zelo hitro vpeli v nosilce, montirane na strehi vašega avta, nato pa se odpeljali do smučišča. Enostavno, kajne? Vpenjanje smuči je popolnoma enostavno, pa tudi montaža nosilcev ne vzame dosti več časa, zato se vam jih res splača čim prej kupiti!

Kje in kdaj kupiti?

Če hočete prihraniti, potem se vam nosilce za smuči splača kupiti v času izven sezone. Takrat so namreč najcenejši. Hkrati pa vam lahko namignemo, da lahko kakovostne nosilce, kakršni v nekaterih trgovinah stanejo res celo premoženje, na spletu dobite veliko ceneje. Pri tem vsekakor velja omeniti tudi to, da ne kupujte cenenih izdelkov nepoznanih blagovnih znamk, saj so nepoznane z razlogom: ker niso dovolj kvalitetni, da bi njihovi izdelki zares prodrli na trg.

Oglejte si spletno stran withcar.si, kjer imajo na voljo tudi različne avtomobilske nosilce za smuči, kolesa in vse ostalo kakovostnih proizvajalcev, izdelave in materialov, nad katerimi gotovo ne boste razočarani. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na to, če so glede na dimenzije in druge lastnosti ustrezni za vaš tip avta, ter na to, koliko smuči lahko prevažate z njimi. Seveda pa jih brez težav lahko uporabljate tudi za prevažanje snowboardov!

Članki iz iste kategorije: