petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Prevoz kolesa na avtu

Avtomobilski nosilci za kolesa omogočajo enostaven prevoz kolesa kar na strehi avtomobila. Če ste že večkrat razmišljali o tem, kako bi vaše kolo spravili v prtljažnik ali ste celo že podirali zadnje sedeže zato, da bi šlo kolo nekako noter, vam obljubljamo, da obstaja tudi veliko bolje elegantna rešitev. Na tak način lahko prepeljete ne le eno kolo in vsi, ki veliko kolesarijo, vedo, da je za prevoz kolesa na avtu najbolje izbrati posebne strešne nosilce, s katerimi prevažanje koles ni več nobena težava!

Nosilci za avto

Avtomobilski nosilci za kolesa

​Na streho avtomobila se lahko montirajo različni nosilci. Med njimi so najbolj priljubljeni avtomobilski nosilci za kolesa, tisti za strešni kovček in za smuči oziroma snowboard. Tisti, ki radi kolesarijo ali smučajo, si pač slej ali prej omislijo pripomoček, s katerim je prevažanje opreme za njihov priljubljeni šport veliko lažje.

Prav tako pa velja za vse, ki veliko potujejo, saj si prva zato radi omislijo strešni kovček, v katerega bodo spakirali vso prtljago. Obstajajo pa tudi druge vrste, ki so namenjeni specifični uporabi oziroma prevažanju drugega tovora.

Članki iz iste kategorije: