torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kaj vse vam ponuja Thermana Laško

Ena od najbolj mikavnih ponudb, ki vam jih omogoča Thermana Laško, je zagotovo wellness oddih. Tega si lahko privoščite s svojimi najboljšimi prijatelji, s katerimi se zaradi obveznosti ne videvate prav pogosto. Po dolgem času si boste imeli v prijetnem okolju veliko lepega in zanimivega povedati. Privoščili si ne boste samo vrhunskega sproščujočega oddiha, temveč vas bodo postregli z vrhunsko hrano ter pijačo.

Morda vas bo zamikal pomlajevalni ayurveda program ali pa joga program. Možnosti za odlično sproščanje v termah Laško torej ne manjka.

Kaj vse je vključeno v aktivni oddih za seniorje

Thermana Laško v svoje okrilje vabi tako mlado kot nekoliko starejšo generacijo, ki lahko preživi tudi romantični vikend v dvoje. Za slednjo je na primer zelo dobrodošla izbira paketa, ki se imenuje aktivni oddih za seniorje. Tega lahko ob priliki na primer podarite svojim staršem ali pa starim staršem. In kaj tovrstni paket vsebuje?

Thermana Laško za seniorje
Thermana Laško je odličen izbor za oddih za seniorje

Aktivni paket za seniorje vključuje namestitev v dvoposteljni sobi, polpenzion, neomejen vstop na bazene, dnevni vstop v fitnes center, dihalne vaje pod strokovnim vodstvom, možnost izposoje koles ter pohodnih palic, zanimiva predavanja, družabne pa tudi kulturne večere, terapijo s pitjem termalne vode Laško, rekreativne pohode po razgibani hriboviti okolici, spoznavanje kulturno-zgodovinskih znamenitosti mesta.

Pomlajevalni ayurveda program

Le kdo med nami si ne želi izgledati vsaj nekaj let mlajše? V resnici vam Thermana Laško lahko ponudi tudi učinkovito pomlajevanje svojega telesa, in to s pomočjo posebnega pomlajevalnega ayurveda programa. Kaj vse vključuje, si lahko ogledate na spletni strani ponudnika.

Kaj je ajurveda in kako začeti?

Kaj je pravzaprav ayurveda

Zagotovo vam je izraz ayurveda vsaj malo poznan. Besedo ste morda kje videli, a resnici ne veste točno, kaj bi pravzaprav pomenila. Nekateri ayurvedo pojmujejo kot način zdravljenja in življenja. Človeka pa naj bi ayurveda obravnavala kot celoto. V skladu z njeno filozofijo torej na naše zdravje vpliva oziroma prispeva prav vsak vidik življenja.

Članki iz iste kategorije: