sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kakovosten print na oblačila

Kakovosten print na majice je zagotovo zelo uporabna zadeva. Zato se je poslužujejo v mnogih podjetjih in ustanovah, ko želijo dejavnost promovirati. Lahko rečemo, da so potiskana oblačila uporabno promocijsko darilo. Na njih je navadno na veliko napisano ime podjetja in še druge tipične značilnosti.

Potisk majic se lahko izvaja na različne modele le teh. Med bolj priljubljenimi so, na primer, unisex majice, T-majice, ženski model majice, ki je rahlo teliran.

Potisk majic v večbarvni tehniki  

Podjetja, ki se ukvarja s tiskanjem napisov na oblačila, vam ponuja tudi potisk v večbarvni tehniki ali potiske v večjih dimenzijah. Cena za tovrstno storitev se obračuna po vnaprej določenem ceniku.

Sicer pa cena navadno vključuje majice, tisk na majice, pripravo na tisk ter še osnovno grafično oblikovanje. Cena ne vključuje kompleksnega grafičnega oblikovanja, na primer logotipov, skeniranja, risanja logotipov.

Akcija za tisk na majice 

Print na majice

Če se boste pri ponudniku odločili za več kosov print na majice z napisom, vam bo ta omogočil poseben akcijski popust. Pozicija potiska je seveda povsem vaša izbira, kjer koli je pač to tehnološko mogoče.

Članki iz iste kategorije: