sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Motoristična jakna vidna tudi ponoči

Strastni motoristi radi potujejo na daljša potovanja in seveda pride tudi do tega da vožnja poteka v mraku ali pa ponoči. Ko kupujemo motoristično jakno, ni nič slabega, če preverimo kako osvetljena je le ta ponoči in kako dobro smo opazni v mraku ali megli. Takšna stvar, ki se nekaterim zdi nepomembna, je lahko zaščita našega življenja, saj se je dobro zavedati, da v prometu nikoli nismo sami in so avtomobili za motoriste zelo močen in pogost vzrok za nezgodo.motoristična-jakna
Ponoči vsi vemo, da je slaba preglednost in voznik avtomobila nas lahko hitro spregleda na motorju, še posebej če je v zraku prisotna tudi megla. Dovolj osvetljena motoristična jakna pa lahko pomaga nam in tudi drugim udeležencem v prometu, da nas opazijo že na daleč in temu prilagodijo tudi vožnjo na cesti.

Vloga, ki jo ima motoristična jakna je pomembna

Vsekakor je znano, da nas motoristična jakna, ki je dobro podložena lahko zaščiti pred udarci in praskami ob padcu. Ampak je pa tudi pomembna, da nas zaščiti, ko nas med vožnjo ujamejo sunki vetra ali pa dež. Ta nas zaščiti, da veter ne zaide do naše kože in dež ne prepušča, da bi bili mokri. Prihrani pa nam tudi možen prehlad zaradi vseh teh razmer. Zdravje je vedno na prvem mestu, zato si kupite čim bolj oprijeto jakno, ki vas bo ščitila pred vremenskimi razmerami, poleg tega pa boste izgledali prav razburljivo in dobro v njej.

Motoristična jakna za vse vremenske razmereusnjena-jakna

Če vremenske razmere ne spremenijo vaših načrtov in potovanja z motorjem, potem je motoristična jakna, ki vas bo ščitila pred vremenskimi razmerami prav za vas. Poznamo tanke in manj podložene moto jakne, ki so namenjene bolj za vroče, sončne in poletne dni. Obstajajo pa tudi debele in zelo dobro podložene motoristične jakne, ki vas zaščitijo vedno in povsod in to v vseh vremenskih razmerah. Res je, da je nekoliko dražja, ampak odločitev pa je seveda na vas, kaj vam je bolj pomembno. Če bi izbirali med ceno in zdravjem, vemo vsi za kaj se je pametno odločiti, saj so dolga, vetrovna in mrzla potovanja na motorju lahko vzrok revme in drugih obolenj na starejša leta ali pa celo že kar nekaj let po nakupu motorja. Vmes pa si tudi prihranite kakšen nepotreben in neprijeten prehlad.
https://www.youtube.com/watch?v=auAiOYcg__I

Članki iz iste kategorije: