torek, 21 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Odpravimo nepravilnosti na našem obrazu

Lepotna kirurgija obsega številne posege

Glavni namen lepotne kirurgije je izboljšanje videza posameznika. Določen del telesa ali več delov telesa je možno izboljšati z odstranitvijo odvečne kože, liposukcijo, pomlajevanjem kože in številnimi drugimi posegi. Večina omenjenih posegov je izredno varna in uspešna, saj imajo zdravniki kirurgi na voljo napredno opremo in znanje s katerim lahko odpravijo raznovrstne kozmetične napake. 

Plastična kirurgija se ne osredotoča na estetiko posameznika

Pomembno se je zavedati, da ko govorimo o lepotni kirurgiji, ta ni neposredno povezana z estetsko vrsto. Obe se sicer v številnih lastnostih križata, vendar imata popolnoma drugačen namen. 

Glavni namen lepotne kirurgije je izboljšanje videza posameznika. Določen del telesa ali več delov telesa je možno izboljšati z odstranitvijo odvečne kože, liposukcijo, pomlajevanjem kože in številnimi drugimi posegi.

Povešene veke so pogosto znak staranja

Naše telo se mora neprestano upirati učinku gravitacije. To načeloma ni težava, ko je človek mlad. Z leti pa je mogoče, da se nam povesi koža na različnih delih telesa. Čvrstost kože lahko ohranjamo z redno fizično aktivnostjo oziroma telovadbo. Veliko pa prispeva tudi prehrana. Vedno se je priporočljivo tudi izogibati kajenju, ki izsuši našo kožo in poslabša njeno prekrvavitev. Kljub temu, se včasih staranju preprosto ne moremo ogniti, kar se opazi v povešenih vekah in drugih delov obraza.

Dejstvo je, da so oči vpogled v dušo človeka. Če imamo povešeno kožo vek, morda izgledamo utrujeno ali celo jezno. Srečo je omenjeno stanje možno hitro odpraviti z dvigom vek oziroma blefaroplastiko, ki nas lahko pomladi in popolnoma osveži videz.

Dvig vek izboljša izgled našega obraza

Staranje in genetika sta velikokrat zadolženi za jezen ali utrujen izgled našega obraza. Pogosto nam povešene veke močno poslabšajo naravno privlačnost našega obraza. Take stanje je možno kirurško popraviti dokaj hitro. Veliko ljudi se ne zaveda, da tako tudi izboljšamo izgled celotnega obraza. To pa zato, ker se kirurški poseg dviga vek osredotoči tudi na naše čelo. Kožo na čelo se lahko zategne, kar odpravi povešeno kožo na vekah.

Članki iz iste kategorije: