petek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Vretenasta kosilnica je lahko najboljša izbira za trato

Ena od glavnih prednosti ročnih vretenastih kosilnic je zagotovo ta, da vam lahko daje povsem gladek rez trave. Prav tako z njeno pomočjo lahko prihranite veliko energije oziroma goriva, olja ali elektrike. Za vzdrževanje je vretenasta kosilnica izjemno preprosta naprava. Ne povzroča nikakršnega hrupa ali neprijetnih vibracij. Z njo ne boste onesnaževali okolja.

Test hrupa električne in motorne vretenaste kosilnice

Vretenaste kosilnice omogočajo tudi učinkovito košnjo bližje robovom. Trato režejo izjemno natančno, njeni vrhovi ne rumenijo, trata je zato bolj odporna na bolezni in tudi videti je bistveno lepše. Ostra rezila naprave, ki so praviloma izdelana iz kaljenega jekla, pa se brusijo sama in se med košnjo ne dotikajo ovir.

Za urejanje robov primerne tudi škarje za travo

Za urejanje robov vrtne zelenice so izjemno dobrodošle tudi tako imenovane teleskopske škarje. Te so primerne tudi za rezanje žive meje, prav tako tudi nizkega grmičevja.

Za izjemno natančno delo so na voljo različne vrste takšnih vrtnih škarij. Nekatere imajo kotno nastavljivo rezilo, ki se vrti za 360 stopinj. Te vam lahko zagotovijo izjemno natančno urejanje trate, in to s prav vseh zornih kotov.

Nakup vretenaste kosilnice in drugih vrtnih pripomočkov

Verjetno ste tudi sami opazili, da dandanes poceni kosilnico in druge koristne vrtne naprave in pripomočke lahko kupite v številnih bolje založenih prodajalnah. Kljub temu pa je najbolje vrtna orodja kupovati zgolj v specializiranih prodajalnah, kjer vam prav tako za dostopno ceno omogočajo nakup kakovostne naprave.

Vretenasta kosilnica
Vretenaste kosilnice je najboljše kupiti v specializiranih prodajalnah, kjer boste dobili res kvalitetno napravo

Specializirana trgovina z vrtnim orodjem AB d.o.o. je na voljo tudi na spletu, kjer lahko preko spletne pošte ali telefonskega pogovora stopite v kontakt z izkušenim in strokovno podkovanim prodajnim osebjem, ki vam bo znalo odgovoriti na vsa dodatna vprašanja, obenem pa vam bodo postregli še s kakšnim koristnim nasvetom.

Članki iz iste kategorije: