četrtek, 11 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Čarobni kodralnik las

Ste si tudi vi od nekdaj želeli, da bi imeli lepe kodre? Ali pa, da za urejanje in kodranje pričeske ne bi potrebovali cele ure časa? Sedaj vam je oboje na voljo s tako imenovanim čarobnim kodralnikom, katerega uporaba je povsem preprosta, vaši lasje pa ostanejo nepoškodovani.kodralnik las

Kako deluje magični kodralnik las?

Največja težava za vse ženske, ki niso najbolj spretne pri urejanju las, je bila od nekdaj v tem, kako poskrbeti, da bodo kodri enakomerni in ustvarjeni v nekaj minutah. Stari kodralniki za lase so zahtevali, da se vsak pramen najprej ročno ovije okoli vroče grelne palice, pri čemer je bilo težko doseči enakomernost, pa tudi do kakšne neljube opekline je kdaj prišlo. Druga težava pa je bila v tem, da je kodranje na starih kodralnikih lase zelo poškodovalo. Ti so postali suhi in lomljivi, torej tudi kodri niso mogli biti lepi.
Čarobni kodralnik las (metroshop.si) je na področju urejanja kodrov prava revolucija. Že na videz je popolnoma drugačne oblike, saj nima dolge ravne grelne palice, temveč ima na kocu okroglo oblikovan del. Vanj damo pramen las, in ta se nato avtomatično potegne v kodralnik las in lepo navije. Tudi glede tega, da bi se lasje hitro poškodovali, ni skrbi, saj je grelna plošča v notranjosti prevlečena s posebno keramično prevleko, ki predstavlja zaščito za lase.

Kako poteka kodranje las po korakih?

1. Vstavite pramen las v okrogli del kodralnika in zaprite njegov pokrov.
2. Kodralnik bo avtomatično navil koder vaših las lepo enakomerno in brez cukanja.
3. Zvočni signal vas bo opozoril na to, kdaj je kodranje pramena končano.
4. Odprite pokrov kodralnika in že imate čudovito nakodran pramen!

Kako urediti nakodrane lase?

Ker vam s čarobnim kodralnikom las kodranje ne bo vzelo veliko časa, se lahko nato posvetite nadaljnjemu urejanju pričeske. Če želite, da so kodri videti bolj naravni, skozi njih enostavno nekajkrat potegnite s prsti, da ne bodo več tako urejeni. Vaši lasje bodo tako imeli veliko več volumna. Seveda pa lahko lase tudi spnete ali tudi spletete v rahlo kito, iz katere izpustite nekaj drobnih snopov – kite so še vedno zelo modne in gotovo boste videti urejeni po zadnji modi.

https://www.youtube.com/watch?v=6jJJdRaCBH0

Članki iz iste kategorije: