sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Modni nakit poudari našo lepoto

Ženske se že od nekdaj rade lepotičijo in poudarjajo svojo lepoto ter ženskost tudi z modnim nakitom. Ogrlice, zapestnice, uhani, okraski za v lase in podobno so stvar kulture že od pradavnine. In to se nadaljuje še danes. Stili določenih žensk so različni, od športnih, »casual«, do elegantnih in glamuroznih. A nakit je lahko v pravi obliki prisoten prav povsod. Pogosto po televizijskih prenosih vidimo vrhunske športnice, z minimalističnim nakitom, ki jih pri športu ne moti, a hkrati z njim poudarijo svojo ženskost.

Še bolj je nakit prisoten pri televizijskih voditeljicah, ki je v diskretni obliki in televizijskih ali filmskih igralkah, ki je lahko bolj vpadljiv. Tudi povsem običajne ženske svojo lepoto rade poudarijo z nakitom. Nekatere se raje bolj diskretno oblečejo in z modnim nakitom izražajo svojo lepoto, nekatere pa modni nakit raje nosijo v minimalističnih oblikah in se bolj vpadljivo oblečejo. Tako kot so si ženske po osebnostih različne, je tudi sam nakit različen. Na voljo pa imamo mnogo možnosti, da izberemo med modnim nakitom takšnega, ki ustreza nam.

Najbolj priljubljene so verižice

Skoraj vsaka ženska ima vsaj kakšno verižico od modnega nakita. Od tistih dragocenih zlatih, do cenejših poletnih – lesenih ali plastičnih. Seveda so dražje verižice bolj kvalitetne in bolj dragocene. A lepe smo lahko tudi s povsem ugodnimi verižicami iz manj dragih materialov. Pomembno je kako jih nosimo. Kljub vsemu nakitu, ki si ga ženska lahko nadane, je gotovo najlepši njen nasmeh in pozitiven odnos do sveta. Modni nakit – lideja.si lahko to le še poudari.

Kaj pa uhani in zapestnice?

Zelo so priljubljeni tudi uhani, sploh viseči uhani za poletna oblačila, ki so malenkost bolj odprta in razgalijo več kože. Običajno pa imamo za vsak dan ženske kar takšne uhančke, ki so diskretni in s katerimi lahko tudi spimo. Velikokrat pozabimo, da sploh imamo uhane v ušesih. Modni nakit nam nudi veliko možnosti, da se izrazimo in pokažemo naše atribute. Prav gotovo pa so zapestnice tisti kos modnega nakita, ki nas lahko spremlja vsak dan, tudi ob športnih aktivnostih. Zapestnice so najbolj raznolik modni nakit, ki je čedalje bolj priljubljen tudi pri moškemu spolu.

Članki iz iste kategorije: