sobota, 30 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kontaktni podatki Roletarstva Bayer

Leta 2000 je bilo ustanovljeno podjetje Roletarstvo Bayer, ki se je sprva ukvarjalo le z montažo senčil, nato pa je svojo dejavnost razširilo na področje montaže oken in vrat. V letu 2004 je podjetje pričelo tudi z lastno proizvodnjo oken in vrat. Danes je v Roletarstvu Bayer zaposlenih 29 ljudi, vsako leto pa podjetju zaupa več kot 2 800 kupcev. Roletarstvo Bayer svojim strankam ponuja celostno storitev. Torej gre za storitev, ki obsega proizvodnjo, dostavo ter vgradnjo PVC oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police, zaključna suhomontažna dela in pa demontažo ter odvoz starih oken pri menjavi le teh z novimi okni.

Kvaliteta je zagotovo vodilo podjetja Roletarstvo Bayer. Strokovnjaki se vedno potrudijo, da za vloženi denar prejmete le najboljše materiale in storitve. Vse to pa Roletarstvo Bayer dokazuje tudi z zlatim znakom slovenske kakovosti. Gospodarska zbornica Slovenije je podjetju podelila tudi certifikat Excellent SME, kar pa Roletarstvo Bayer uvršča med najboljša mala podjetja v naši državi.

In kako kontaktirate omenjeno podjetje? Seveda lahko obiščete spletno stran, kjer boste našli veliko informacij v zvezi s storitvijo podjetja, PVC okni in vrati, senčili, si prebrali reference in odgovore na pogosta vprašanja ter podobno. Roletarstvo Bayer se sicer nahaja v Košenicah 34 v Novem Mestu. Na spletni strani boste našli tudi telefonsko številko, gsm številko, faks in pa naslov elektronske pošte. Poleg tega pa vas bo klik na podčrtano besedilo »Kako nas najdete?« pripeljal do zemljevida. Obiščite spletno stran Roletarstva Bayer še danes in privoščite svojemu stanovanju kar najbolj kvalitetna okna, vrata in senčila.

Članki iz iste kategorije: